Eğitim

Kasımda öğretmenlerin tatil programı nasıl olacak?

2024 yılı Kasım ara tatilinin tarihleri 11-15 Kasım olarak belirlenirken bu süre zarfında öğrenciler okullardan uzak kalacak. Ara tatilde Öğretmenler için durum biraz farklı olacak.

Abone Ol

2024 yılı Kasım ara tatilinin tarihleri 11-15 Kasım olarak belirlenirken bu süre zarfında öğrenciler okullardan uzak kalacak. Ara tatilde Öğretmenler için durum biraz farklı olacak. Öğretmenler için tam amlamıyla bir tatilden söz edilemez.

Öğretmenlerin Kasım Ara Tatili Programı nasıl olacak?

Mesleki Gelişim Seminerleri: Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Kasım ara tatili süresince öğretmenler için mesleki gelişim seminerleri düzenleyecek. Bu seminerler, önceki yıllarda olduğu gibi online olarak yapılacak. Öğretmenler, fiziksel olarak okula gitmek zorunda kalmadan EBA üzerinden online eğitimlere katılabilecekler.

Online Eğitimler: Öğretmenler, MEB tarafından belirlenen online platformlar aracılığıyla eğitimlere katılacak. Bu eğitimler, genel müdürlerin sunumlarıyla başlayacak ve okullarda yapılan değerlendirmelerle tamamlanacak.

Nisan 2025 Seminerleri: 2024 Kasım ara tatili için online düzenlenecek bu seminerlerin ardından, Nisan 2025 ara tatilinde yüz yüze seminerler yapılması planlanıyor. Bu durumda, öğretmenlerin okullarda fiziksel olarak hazır bulunmaları gerekecek.