Kardeşlerim Ayla gerçek adı ne, evli mi, sevgilisi kim, ne iş yapıyor, hangi dizilerde yer aldı? ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim'de Berk'in annesi Ayla rolündeki karakterin kim olduğu ve gerçek hayat hikayesi merak ediliyor. Peki, Kardeşlerim Ayla kim, gerçek ismi ne? Ayla karakterine hayat veren oyuncu hakkında tüm detayları yazımızda bulabilirsiniz.

Kardeşlerim Ayla Kim, Gerçek İsmi Ne?

ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Ayla karakterini canlandıran oyuncu, Aslı Mavitan’dır. Tecrübeli oyuncu, dizide Berk'in annesi olarak dikkat çekiyor. Peki, Aslı Mavitan kimdir?

Aslı Mavitan Kimdir?

Aslı Mavitan, 22 Kasım 1980 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Annesi, 1973 Türkiye Güzeli Yıldız Arhan, babası ise ünlü şarkıcı Hayık Aram Tataryan (Hayko)’dur. Anne ve babası, Aslı Mavitan 2 yaşındayken boşanmıştır. 8 yaşına geldiğinde annesi İşadamı Ahmet Mavitan ile evlenmiş ve Aslı, üvey babasının soyadını almıştır.

Aslı Mavitan’ın hayatı ve kariyeri şu şekildedir: 1998 yılında 18 yaşına geldiğinde mahkeme kararı ile soyadını Mavitan olarak değiştirmiş ve İslam dinini seçmiştir. Babasının ilk eşinden olan Alex adında bir kardeşi vardır. Annesinin ikinci eşi Ahmet Mavitan'dan ise bir erkek kardeşi bulunmaktadır.

Ünlü pop starı Michael Jackson’ın ağabeyi Tito Jackson 71 yaşında vefat etti Ünlü pop starı Michael Jackson’ın ağabeyi Tito Jackson 71 yaşında vefat etti

Aslı Mavitan Hangi Dizilerde Yer Aldı?

Aslı Mavitan, kariyeri boyunca birçok dizi ve filmde yer almıştır. Kardeşlerim dizisindeki Ayla karakteri, kariyerindeki önemli rollerden biridir.

Aslı Mavitan Evli Mi, Sevgilisi Kim?

Aslı Mavitan’ın özel hayatı hakkında geniş bir bilgi bulunmamakla birlikte, oyuncunun evli olup olmadığı veya sevgilisi hakkında detaylar kamuoyuna yansımamıştır.

Editör: Haber Merkezi