Bazı bölgelerde şerit daraltmaları ve kontrollü ulaşım düzenlemeleri bulunmaktadır. İşte, bazı bölgelerdeki çalışmalar ve yol durumu:

TEM Otoyolu, Kandıra-Doğu İzmit kavşakları Alikahya mevkisi: Alt geçit çalışmaları nedeniyle güney taşıma yolunda ulaşım (İstanbul-Ankara istikameti) servis yolundan sağlanıyor.

Ankara-Kırıkkale yolunun 25-27. kilometreleri: Yapım çalışmaları sebebiyle her iki istikamette şerit daraltması yapılarak ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Gaziantep-Birecik Otoyolu, Gaziantep Doğu-Nizip kavşakları 10-11. kilometreler: Serbest geçiş sistemi gişesi yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü devam ediyor.

Hatay Defne'de iki mahalle karantina altında! Hatay Defne'de iki mahalle karantina altında!

İzmir-Aydın Otoyolu'nun 1-4. kilometreleri: Aydın Şehir Hastanesi bağlantı yolu çalışması nedeniyle İzmir-Aydın istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşıma diğer istikametten iki yönlü izin veriliyor.

Osmancık-İskilip yolunun 47-48. kilometreleri: Üstyapı yenileme çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

Erzurum-Aşkale Ayrımı-İspir yolunun 27-29. kilometreleri: Yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü devam ediyor.

Bingöl-Karlıova yolunun 25-28. kilometreleri: Yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

Isparta-Antalya (Dereboğazı) yolunun 1-2. kilometreleri: Yoldaki oturma ve çatlaklar dolayısıyla ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü ve kontrollü sağlanıyor.

Zonguldak-Bartın il sınırı-Bartın-Kurucaşile yolunun 29-35. kilometreleri: Yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Van-Güzelsu yolunun 38-45. kilometreleri: Sanat yapıları çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden kontrollü gerçekleştiriliyor.