Yüksek Seçim Kurulu (YSK), "siyasi partilerin birleşik oy pusulasındaki yerlerinin belirlenmesi için gerçekleştirilen kura çekiminde bir siyasi partinin her seçim döneminde aynı sırada yer aldığı iddialarını yanıtladı. Açıklamasında "Kura çekimi, parti temsilcilerinin önünde son derece şeffaf bir şekilde sonuçlandırılmıştır.” ifadelerine yer verdi.

Ysk Kura Cekimleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre trafik cezalarında indirimli ödeme süresi 15 günden 1 aya çıkarıldı. 

Yeni Atamalar Cumhurbaşkanı Kararı İle Resmi Gazete’de Yayımlandı

Dünya Malı-Eksi Bir filmi özel gösterim Dünya Malı-Eksi Bir filmi özel gösterim

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medya hesabından Can Atalay açıklamasında bulundu. Bahçeli Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesiyle adaletin yerini bulduğunu söyledi.

Devlet Bahçeli 55. Yıl

Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bizi engellemeye çalışan Beştepe değil, Saraçhane" diyerek CHP'ye yüklendi.

Meral Akşener İyi̇ Parti Tbmm Grup Toplantısında Konuşuyor Haber Için

İstanbul’da trafiği rahatlatmak için yeni bir adım atılıyor. Megakentteki bağlantı yollarında yer alan gişeler kaldırılacak.

Benzin Zam

Zam çilesi bitmedi... Bu gece benzine 95 kuruş zam gelmesi bekleniyor.

Almanyada Haftada 4 Gün Çalışma

Almanya'da daha kısa haftalık çalışma süresinin üretkenliği artırıp artırmadığını belirlemek amacıyla 1 Şubat'tan itibaren 4 günlük çalışma planı uygulamaya konulacak.

Limon Sosları Yasaklanıyor
Limon suyu izlenimi veren limon aromalı sos, limon sosu, limonlu sos ve benzeri isimlerle satılan ürünlerin satışı, yasaklanıyor. 31 Aralık 2024'ten sonra bu tarz limon sosları raflardan kaldırılacak.

Tff Pfdk Samimi Haber
TFF'den flaş karar! TFF Başkan Vekili Mustafa Eröğüt, önümüzdeki günlerde bazı değişiklikler yapacaklarını açıkladı. Eröğüt, "VAR kayıtları açıklanacak. Yabancı gözlemci gelecek. Türk futbolunda yeni dönem başlıyor. Önemli değişiklikler yapılacak." dedi.

Kerem Akturkoglu
UEFA Şampiyonlar Ligi resmi hesabı, bu sezon Devler Ligi gruplarında atılan en güzel golleri sıraladı. Galatasaray forması giyen Kerem Aktürkoğlu'nun, Manchester United maçında attığı gol, Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasının en güzel golü seçildi.