Kültür-Sanat

Kaçak filmi hikayesi (konusu) ve oyuncu kadrosu: Kaçak filmi ne zaman çekildi?

Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Kaçak (The Fugitive) filmi, merakla bekleniyor. Sinemaseverler, bu heyecan dolu filmin konusunu ve oyuncu kadrosunu araştırıyor. İşte, Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Kaçak (The Fugitive) filmi, merakla bekleniyor. Sinemaseverler, bu heyecan dolu filmin konusunu ve oyuncu kadrosunu araştırıyor. İşte, Kaçak filmi hikayesi (konusu) ve oyuncu kadrosu: Kaçak filmi ne zaman çekildi?

Abone Ol

Kaçak (The Fugitive) filmi, Beyaz TV ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Filmseverler, bu heyecan dolu yapımın konusunu ve oyuncularını merak ediyor. İşte, Kaçak filminin konusu ve oyuncuları hakkında tüm detaylar...

Kaçak Filminin Konusu Nedir?

Kaçak, Chicago Memorial Hastanesi'nde saygıdeğer bir cerrah olan Dr. Richard Kimble'ın (Harrison Ford) hikayesini anlatıyor. Dr. Kimble, karısını öldürmekle suçlanmaktadır, ancak kendisi bu suçu reddederek karısını tek kollu bir adamın öldürdüğünü iddia eder. Mahkemeye çıkarılan Kimble, suçlu bulunur ve ölüm cezasına çarptırılır. Öldürüleceği yere nakledildiği sırada, nakledilen diğer mahkumların kaçış planı sayesinde kurtulmayı başarır.

Kimble’ın amacı, karısını öldüren tek kollu adamı bulmak ve masumiyetini kanıtlamaktır. Ancak bu süreçte, peşinde inatçı dedektif Samuel "Sam" Gerard (Tommy Lee Jones) bulunmaktadır. Kimble, hem katili bulup cinayeti onun işlediğini kanıtlamaya çalışırken hem de dedektif Gerard’a yakalanmamaya çalışacaktır.

Kaçak Filminin Oyuncuları Kimler?

Harrison Ford - Dr. Richard Kimble
Tommy Lee Jones - Samuel Gerard
Julianne Moore - Dr. Anne Eastman
Joe Pantoliano - Cosmo Renfro
Daniel Roebuck - Biggs
Sela Ward - Helen Kimble
Jeroen Krabbé - Dr. Charles Nichols
L. Scott Caldwell - Poole
Ron Dean - Detective Kelly
Andreas Katsulas - Sykes
Tom Wood - Newman

Kaçak filminin yönetmenliğini Andrew Davis üstleniyor. 1993 yılında vizyona giren film, Jeb Stuart ve David Twohy tarafından kaleme alınmıştır. Kaçak, 1990'ların en popüler aksiyon-gerilim filmlerinden biri olarak kabul edilmektedir.

Kaçak Filmi IMDb Puanı

Kaçak (The Fugitive) filmi, IMDb'de 10 üzerinden 7.8 puan alarak, izleyicilerden olumlu geri dönüşler almıştır.

Beyaz TV, 1993 yapımı aksiyon-gerilim filmi Kaçak'ı izleyicileriyle buluşturuyor. Yönetmenliğini Andrew Davis'in üstlendiği filmin başrollerinde Harrison Ford ve Tommy Lee Jones yer alıyor. Film, Chicago Memorial Hastanesi'nde cerrah olan Dr. Richard Kimble'ın karısını öldürmekle suçlanmasının ardından yaşanan kaçış ve adalet arayışını konu alıyor. Mahkemede suçlu bulunan Kimble, nakledildiği sırada kaçar ve karısını öldüren tek kollu adamı bulmak için mücadele ederken, peşinde dedektif Samuel "Sam" Gerard vardır. Kaçak, IMDb'de 7.8 puan almış bir klasik olarak biliniyor.