Bu sezon mutlak şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Fenerbahçe, başkanlık seçiminin ardından transfer çalışmalarına başladı. Sarı-lacivertliler, transfer listelerindeki isimleri kadroya katmak için girişimlerini hızlandıracak.

Sarı-lacivertlilerin, Jose Mourinho'nun eski öğrencisi Pierre-Emile Hojbjerg'i transfer etmek için harekete geçtiği iddia edildi.

Paralimpik oyunlarında Türkiye'den altın rekoru! Paralimpik oyunlarında Türkiye'den altın rekoru!

Sporten'in haberine göre, Jose Mourinho, Tottenham'ı çalıştırdığı dönemde birlikte çalıştığı Danimarkalı orta saha oyuncusu Hojbjerg için Fenerbahçe yönetimine direktif verdi. Orta sahada oyunun hızını artırmayı hedefleyen Portekizli teknik adam, Hojbjerg için olumlu bir rapor sundu.

Jose Mourinho, istediği oyuncuların transfer edilmesi konusunda görüşmelerde bulunurken, oyuncularla birebir temaslar da gerçekleştiriyor. Portekizli teknik adamın istediği oyuncunun da transfere yeşil ışık yaktığı belirtiliyor.

Bu sezon 39 maçta görev yapan Danimarkalı futbolcunun kontratı 2025 yılında sona eriyor. 28 yaşındaki orta sahanın Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri ise 18 milyon euro.