Fenerbahçe’nin sezonun başında takıma getirdiği teknik direktör Jorge Jesus ile bir yıllık sözleşmeye imza atmıştı. Portekizli teknik adamın sözleşmesinin akıbetinin ne olacağı düşünülürken sarı lacivertli takım hakkında şok bir iddia öne sürüldü.

TİTE, FENERBAHÇE’YE

En son Dünya Kupası'ndan elenmesinin ardından görevinden ayrılan Brezilya milli takımının teknik direktörlüğünü yapan Tite'nin Fenerbahçe ile görüşmelerde bulunduğu iddia edildi. Tite, Brezilya dışında 4 takımla görüşüyor ve o takımlar arasında Fenerbahçe’de yer alıyor.

CORINTHIANS'A SIRTINI DÖNDÜ

62 yaşında olan teknik patronun Corinthians'ın teklifini reddettiği ve ailesine 2023'te Brezilya'da olmayacağına dair konuşma yaptığı belirtildi. Bundan dolayı Tite'nin yabancı takımlarla temas halinde olduğu iddia edildi.

HENÜZ KARAR VERMEDİ

UOL Esporte’den Bruno Andrade bu haberi şöyle anlattı: "Tite'nin Al Hilal ile aynı dönemde üç kulüple daha görüştüğünü öğrendim. Tite, kariyerindeki bir sonraki adımın ne olacağına henüz karar vermedi. Tite Olympiakos, Fenerbahçe ve bir Japon takımıyla temas halinde.” İfadelerine yer verdi.