Bugün İstanbul'da yağışlar başladı ve Marmara Bölgesi genelinde etkili olmaya devam ediyor. Sıcaklıklar, yer yer 10 derecenin altına geriledi. Ancak hafta sonuna doğru birkaç derece artması bekleniyor.

Ege Bölgesi'nde de hava yağışlı. İzmir'de sıcaklık 16, Denizli'de 14, Muğla'da 13 ve Afyonkarahisar'da 10 derece olarak ölçüldü.

Kar geri mi geliyor? Meteoroloji uyardı! Kar geri mi geliyor? Meteoroloji uyardı!

Akdeniz Bölgesi'nde yağışlar devam ediyor. Antalya'da sıcaklık 16, Adana'da 18, Kahramanmaraş'ta 14 ve Hatay'da 17 derece olarak kaydedildi.

İç Anadolu Bölgesi'nde de bulutlu ve yağışlı bir hava hüküm sürüyor. Ankara ve Kayseri'de sıcaklık 13, Eskişehir'de 9 ve Sivas'ta 11 derece olarak ölçüldü.

Karadeniz Bölgesi'nin orta ve batı kesimlerinde yağışlar görülüyor ve batı illerde karla karışık yağmur yaşanabiliyor. Sıcaklık bölgede en yüksek 11-12 derece civarında seyrediyor.

Doğu Anadolu Bölgesi'nde de bulutlu ve yağışlı bir hava hüküm sürüyor. Bu yağışlar güney kesimlerde kar şeklinde görülüyor. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars'ta 3, Malatya'da 14, Elazığ'da 12 ve Hakkari'de 6 derece olarak kaydedildi.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde de yağışlar etkisini sürdürüyor. Gaziantep ve Diyarbakır'da sıcaklık 14, Şanlıurfa'da 17 ve Adıyaman'da 15 derece olarak ölçüldü. Cumartesi günü sıcaklıkların biraz düşmesi bekleniyor.