AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, il başkanları toplantısında konuştu. 

Dem'den CHP'ye ziyaret Dem'den CHP'ye ziyaret

Erdoğan'ın konuşmalarında satır başları şu şekilde:

"BAHÇELİ İLE VERİMLİ BİR GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİK" 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmelerine dair açıklama yapan Erdoğan, "Cumhur İttifakı ortağımız MHP ile görüşmelerimiz olumlu bir mecrada karşılıklı anlayış ve saygı ekseninde devam ediyor. Görevlendirdiğimiz arkadaşlarımız muhataplarıyla sürekli temas halinde. MHP Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli'yi Külliye'de ağırladık. Kendisiyle oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Milli irade düşmanlarına karşı 15 Temmuz gecesi meydanlarda kurulan ittifakı daha da güçlendirerek geleceğe taşıma azmindeyiz" diye konuştu.

"KARA TREN' TÜRKÜSÜNÜ İSTANBUL HALKI HER GÜN SÖYLÜYOR"

Muhalefete gönderme yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'daki belediyeciliği eleştiren sözlerinde, "İstanbul CHP ile geçmişi mumla arar oldu. Belli aşamaya getirdiğimiz projeleri bile devam ettiremiyorlar. Eskiyen reklam panolarını yenilemekten başka bir icraatları yok. AK Parti döneminde sakinlerinin yaşamaktan huzur duyduğu aziz İstanbul, ne yazık ki iş bilmezlerin yönetimi altında İstanbulluları yoran bir şehir haline dönüştü. Hepimizin bildiği 'Kara Tren' türküsünü İstanbul halkı her gün söylüyor. İstanbullu kardeşlerimiz gözü yolda otobüs bekliyor, metro bekliyor, metrobüs bekliyor" dedi. 

"ÇOK DAHA YÜKSEK OY ORANIYLA KAZANACAĞIZ" 

"Bunların gündeminde millete hizmet etmek gibi bir dert yok. Daha kötüsü öğrenmek istemiyorlar. Şehirlerimizin beş sene daha kaybetmesine izin vermeyeceğiz. Çok daha yüksek oy oranlarıyla kazanacağız. Yolunu, kaldırımını çözememiş muhalefetin karşısına Türkiye Yüzyılı belediyeciliğiyle çıkacağız" ifadelerinde bulundu.