Sosyal medyada dolaşıma sokulan bir video, Gazze`deki soykırım savaşına devam eden İsrail ordusunun, insanlık dışı eylemlerinde ne kadar ileri gidebileceğini bir kez daha kanıtladı.

Söz konusu video, israil askerlerinin bir köpeği filistinli yaşlı bir kadına saldırması için salıverdiği anları kaydediyor. Köpeğin boynuna takılı kamera sistemi, 66 yaşındaki kadına yönelik saldırı anlarını an be an kaydetti. Olayın Gazze`nin kuzeyindeki Cibaliye kentinde, saldırıya uğrayan yaşlı kadının evinde meydana geldiği öğrenildi.

Katarlı medya kuruluşu El-Cezire`nin vahşi saldırıya ilişkin görüntüleri sosyal medyada dolaşıma sokmasının ardından, İsrail ordusuna tepkiler arttı.

Lübnan'da tutuklanan Riyad Selame, göz yaşlarını tutamadı Lübnan'da tutuklanan Riyad Selame, göz yaşlarını tutamadı

Sosyal medya kullanıcılarına göre olay, yaşlı kadının evinden çıkmayı reddetmesi üzerine meydana geldi.

Filistin Yönetimi`nin İngiltere Büyükelçisi ve eski ABD büyükelçisi Hussam Zomlot, video kaydına ilişkin paylaşımında, ```İsrail ordusuna ait bir köpeğin, Gazze`nin kuzeyindeki cibaliye kentindeki evinde 66 yaşındaki filistinli bir kadına saldırıp vahşice ısırdığını gösteren şok edici görüntüler! Korkaklar!`` ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi