"FAROE ADALARI MAÇI SONRASI TATSIZ BİR RÖPORTAJ OLMUŞTU"

Programa başlamadan önce Faroe Adaları'nda yaptığım açıklamayı hatırladık. Kötü bir yenilgiden sonra tatsız bir röportaj oldu. İçeriği doğru olsa da vücut dilimiz olumsuzdu. İletişim anlamında kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Beni tanıyan veya tanımayanlar iyi niyetimizi bilmeli. Eğitime de önem veriyoruz. Oyuncu olarak da takım oyuncusuydum ve kendimi öne atmıyordum. Yöneticilikte de beklentiler büyüyor, karşılayamayınca üzücü oluyor. Bu bir proje ve uzun vadeli bir hikaye olduğunu biliyoruz.

Galatasaray, Çaykur Rize'yi 5 golle geçti Galatasaray, Çaykur Rize'yi 5 golle geçti

"ALMANYA'YI YENİP SONRA 6 GOL YİYORSUNUZ... BUNU AZALTMAK İSTİYORUZ"

Kasım 2023'te Almanya'yı yeniyorsunuz ama Mart 2024'te 6 gol yiyorsunuz. Bunlar tarihte oldu ama sayısını azaltmak ve iyi şeyleri artırmak istiyoruz.

"GENÇ KARDEŞLERİMİZİ TAKIMA KAZANDIRDIK"

A Milli Takım'da 3. yılım. Takımı gençleştirme ve takım oyununu ön plana çıkarma hedefiyle yola çıktık. Barış Alper 3 yıl önce ilk A Milli Takım formasını giydi. Kenan Yıldız, Salih Özcan, Ferdi Kadıoğlu Türkiye'yi temsil etme kararı aldı. Arda Güler, Ahmetcan, Bertuğ gibi oyuncular çok değerli. Buraya geldiğimden beri bu kardeşlerimizle beraberiz.

"EURO 2032'DE KAPTANLIK YAPACAKLAR"

Semih Kılıçsoy, Arda Güler, Kenan Yıldız'a altın jenerasyon diyoruz. Bu altın jenerasyon, ev sahibi olacağımız EURO 2032'de kaptanlarımız olacak. Onlar için büyük bir sahne olacak. Öğrenmek için hazır olmaları gerekiyor. Bir idman bile olsa öğrenmek için sahaya çıkmalılar.

"İSMAİL YÜKSEK VE FERDİ GÜRCİSTAN MAÇINDA RİSKE EDİLMEZ"

İsmail Yüksek ve Ferdi Kadıoğlu'nun durumu iyi ama yüzde yüz değiller. Bugün tek maç olsa belki risk edip oynatırsın ama ilk maç olmasa da 2. ve 3. maçta oynama durumları var.