iOS 18 ne zaman gelecek? Apple iOS 18 ile hangi yenilikler olacak? İşte iOS 18 ve yeni gelecek tüm özellikler iOS 18 ne zaman gelecek? Apple iOS 18 ile hangi yenilikler olacak? İşte iOS 18 ve yeni gelecek tüm özellikler

Instagram'ın uzun süredir aktif olarak kullanıcılarına sunduğu bir özellik bulunmakta. Bu özellik DM kısmında mesajlara çift dokunarak ifade bırakma özelliği. Bu özellik artık Whatsapp içinde aktif hale gelecek. 

WhatsApp sohbetlerinize çift dokunuşla ifade bırakabileceksiniz

WhatsApp, Instagram’dan ödünç aldığı çift dokunuşla mesaj tepki özelliğini kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor. Bu yeni özellik, şu anda Android için WhatsApp’ın beta sürümünde test ediliyor. Özelliği denemek isteyen kullanıcılar, Play Store üzerinden WhatsApp beta kanalına katılarak bu yeni özelliği deneyebilirler. 

WhatsApp'ın sevilen özelliği Instagram'a geliyor. Biraz da Instagram  karışacak

Yeni özellik nasıl kullanılacak?

 Çift dokunuşla tepki verme, Instagram’daki gibi bir kalp emojisi ile gerçekleşiyor. Farklı bir emoji ile tepki vermek isterseniz, yine uzun süre basarak tepki tepsisini açmanız ve buradan istediğiniz emojiyi seçim yapabilirsiniz. Ancak bu özelliği devre dışı bırakmanın bir yolu olmayacak. 

Editör: Beyza Pınar