İngiltere'de meydana gelen cinayet, ülkenin gündemini değiştirdi. 16 yaşlarındaki biri kız ve biri erkek olan iki gencin gerçekleştirdiği cinayette, yine kendi yaşlarındaki Brianna Ghey’i öldürdükleri ortaya çıktı.Daily Mail Gazetesi’nde yer alan habere göre maktülün cesedi geçen yıl 11 Şubat'ta Cheshire 28 bıçak yarasıyla yüzüstü çamurda bulundu.

Odatv'de derlenen habere göre,Bugün görülen duruşmada karar çıktı ve aynı zamanda katillerin kimlikleri de kamuoyuna duyurulmuş oldu.Haberde şöyle yazıldı: ‘Brianna Ghey'i vahşice öldüren iki genç seri katilin, ceza duruşmasında ömür boyu hapisle karşı karşıya kalmaları nedeniyle bugün Scarlett Jenkinson ve Eddie Ratcliffe olarak maskeleri düşürüldü’

Fggnbv Gn Wk8X

KİCKS BOXCU KATİL

Haberde sapık katiller ile ilgili şu bilgiler verildi: ‘Jenkinson ve Boy Y olarak bilinen eski şampiyon kickboksçu Ratcliffe, bugün televizyonda canlı yayınlanan bir duruşmada cezaya çarptırıldılar’.Ayrıca haberde ‘Dedektifler, 'cinayetten zevk alan' 'sapık' ikilinin, trans kız öğrenciyi bıçaklayarak öldürdükten sadece 24 saat sonra tutuklanmasalardı başka bir kurbanı avlayabilecekleri’ yazıldı.

28 BIÇAK DARBESİ

Genç kızın cesedi , geçen yıl 11 Şubat'ta Cheshire bölgesinde (İngiltere’nin Kuzey Batısında) 28 bıçak yarasıyla yüzüstü çamurda bulundu. Haberde katillerden Jenkinson’ın odasında el yazısı ile yazılmış bir notun saldırıyı çok detaylı planladıklarının ortaya çıktığı yazıyor. Notta ’11 Şubat Cumartesi. Kurban; Brianna Ghey’ yazıyordu.

SNAPCHAT’ TE NE İYİ KIZ DİYE YAZMIŞLAR

Atlas Okyanusu’nda tekne alabora oldu Atlas Okyanusu’nda tekne alabora oldu

Yapılan araştırmalarda sapık katillerin izlerini kapatmaya çalıştıkları ve Jenkinson’nun Snapchat’te Brianna’yı ‘İnanılmaz arkadaş’, ‘Şimdiye adar tanıştığım en iyi insanlardan biri’ olarak nitelendiren övgü dolu notlar yazdıkları ortaya çıktığı yazıyor.

CİNAYETİ İŞLEDİKLERİNDE 15 YAŞINDAYDILAR

Jenkinson ve Ratcliffe, geçen yıl 11 Şubat'ta Cheshire'daki Culcheth Linear Park'ta Brianna'yı 28 kez bıçakladıklarında 15 yaşındaydılar. Vahşi cinayet için birbirlerini suçladılar, ancak Noel'den kısa bir süre önce jüri üyelerinin onları oybirliğiyle mahkum etmesi beş saatten az sürdü.MAHKEME NEDEN KİMLİKLERİNİ AÇIKLADI

Nedeni şöyle açıklanıyor; ‘Yargıç  halkın "çocukların nasıl bu kadar korkunç bir şey yapabildiğini anlamasına" yardımcı olmak için kimliklerinin açıklanması gerektiğine karar verdi.