Kanal D'nin büyük ilgi gören dizisi 'İnci Taneleri', geçtiğimiz hafta ekranlara gelen ilk bölümüyle izleyicileri etkisi altına almıştı. Yılmaz Erdoğan'ın yazıp başrolünde oynadığı dizinin ikinci bölümüne dair heyecan verici detaylar ortaya çıktı. İşte İnci Taneleri ikinci bölüm tanıtımı.

Yapımcılığını ve senaristliğini ünlü isim Yılmaz Erdoğan'ın üstlendiği, başrollerinde Erdoğan'ın yanı sıra birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı 'İnci Taneleri'nin ilk bölümü, 25 Ocak Perşembe akşamı ekranlara geldi. Reyting rekorları kıran dizi, izleyicilerden büyük beğeni topladı.

İnci Taneleri İkinci Bölüm Tanıtımı

İlk bölümde seyirciyi merakla bekleten olayların ardından, dizinin 1 Şubat Perşembe akşamı ekrana gelecek olan ikinci bölümü için yeni bir tanıtım yayınlandı. İkinci bölüm fragmanına göre, Azem karakteri, Dilber yüzünden zor durumda kalacak. Dilber'in duyguları, Zahir'i harekete geçirecek ve Zahir, Azem ve Dilber'in üzerine giderek olayları karmaşıklaştıracak.

Ancak Azem, Zahir'e karşı çıkacak ve ona karşı duracak. Azem'in, Dilber'i korurken başkalarına zarar gelmesini engelleyebilecek mi? İzleyiciler, bu soruların cevaplarını merakla bekliyor.

İnci Taneleri İkinci Bölüm Ne Zaman?

İlk bölümüyle büyük bir çıkış yakalayan 'İnci Taneleri', Total’de yüzde 8.84 reyting ve 21.02 izlenme payı, AB’de yüzde 9.59 reyting ve 25.39 izlenme payı, ABC1’de ise 10.74 reyting ve 25.41 izlenme payı elde ederek tüm kategorilerde zirveye oturmuştu.

Gaddar  yeni bölüm fragmanı izle Gaddar yeni bölüm fragmanı izle

Yeni bölümleriyle her perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de izleyicilerle buluşacak olan 'İnci Taneleri'nin ikinci bölümü, seyircilere heyecan dolu anlar yaşatacak gibi gözüküyor.