Geçtiğimiz gün Fatih'te bir mekandan çıkarken görüntülenen uzun süredir birlikte olan İlker Kaleli ve Sıla Gençoğlu çifti, objektiflerin karşısına geçti. Ünlü oyuncunun 40'ıncı doğum günü için arkadaşları ve aileleriyle bir araya gelen çift, gazetecilerle de kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

Renkli bir gece geçirdiklerini ifade eden Kaleli, "Çok güzel bir akşamdı, aile arasında, bütün arkadaşlarımızla. Her gün yeni bir başlangıç aynı şekilde devam ediyoruz" dedi.

Kaleli, İspanya'da çekilen bir dizideki deneyimlerini paylaşırken, İspanyolca'yı öğrenmek zorunda kaldığını ve projenin başarılı bir açılış yaptığını belirtti.

"Sürekli İspanya'ya gidip geliyoruz"

Muhabirlerin tatil planları hakkında yönelttiği soruya Kaleli, "Sürekli İspanya'ya gidip geliyoruz" şeklinde cevap verdi.

"Boş zamanımda toparlıyorum"

Jennifer Lopez kırmızı halı tarzıyla gündem oldu! Jennifer Lopez kırmızı halı tarzıyla gündem oldu!

Ayrıca, Kaleli'nin söz yazarlığıyla ilgili soruya, "Şu anda söz yazarlığında konuşulmaz, geçmişte birikenlerin boş zamanımda toparlıyorum" yanıtını verdiği görüldü.

"Öyle bir şey hissetmiyoruz"

Muhabirlerin "Evlilik olur mu?" sorusuna ise çiftten ilginç bir yanıt geldi. Kaleli, "3-4'üncü yılın içerisindeyiz, bize göre evlilikten çok daha güzel şey yaşıyoruz. İsimle anlamlandırmamız şart değil, öyle bir şey hissetmiyoruz" şeklinde konuştu. İkili, "Evlilik aşkı öldürür mü?" sorusuna ise "Biz öyle bir şeye inanmıyoruz" diyerek cevap verdi.

Editör: Haber Merkezi