Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın modern pentatlon branşında milli sporcu İlke Özyüksel Mihrioğlu, finale yükseldi. Peki, İlke Özyüksel final maçı rakibi kim olacak, maç saati nedir, hangi kanalda yayınlanacak ve nereden izlenebilir? İşte detaylar...

İlke Özyüksel Final Maçı Rakibi Kim Olacak?

Modern pentatlon branşında Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda finale yükselen İlke Özyüksel Mihrioğlu, yarı finalde elde ettiği başarıyla dikkat çekti. Milli sporcunun finaldeki rakibi, yarı finallerden sonra netleşecek.

İlke Özyüksel Final Maçı Saat Kaçta ve Nerede İzlenir?

İlke Özyüksel’in final mücadelesi yarın Türkiye saati ile 12.00’de başlayacak. Olimpiyatlar boyunca olduğu gibi bu karşılaşma da TRT Spor ve Eurosport gibi kanallardan canlı olarak takip edilebilecek. Ayrıca, dijital platformlardan da canlı yayınlanması bekleniyor.

A Milli Takım FIFA sıralamasında yerini korudu A Milli Takım FIFA sıralamasında yerini korudu

İlke Özyüksel Kimdir?

Milli sporcu İlke Özyüksel Mihrioğlu, modern pentatlon branşında Türkiye’nin en başarılı isimlerinden biridir. Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’nda 5. olan İlke, Paris 2024'te de ülkemizi başarıyla temsil ediyor. Yarı finalde eskrimde 209, binicilikte 300, yüzmede 277 ve koşu-atışta 606 puan alarak toplam 1392 puanla finale yükseldi.

Editör: Haber Merkezi