Cantürk Alagöz'ün başkanlığını yaptığı Iğdır Futbol Kulübü TFF 1. Lig'de adından söz ettirirken önemli bir sponsorluk anlaşmasına imza atıldı.

SOCAR Türkiye, 2024-2025 sezonu boyunca Iğdır Futbol Kulübü'nün forma göğüs sponsoru oldu.

Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine SOCAR Türkiye CEO'su Elchin Ibadov, Iğdır Futbol Kulübü Başkanı Cantürk Alagöz, kulüp yöneticileri ve futbolcular katıldı.

Törende konuşan SOCAR Türkiye CEO'su Elchin Ibadov, spora verdikleri desteğin, Türkiye'deki ekonomik yatırımlarını toplumsal projelerle zenginleştirdiklerinin bir göstergesi olduğunu belirterek, "Iğdır Futbol Kulübü'nü desteklemekten mutluluk duyuyoruz. Bu iş birliğinin her iki ülke için de hayırlı olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Bodrum FK galibiyet serisini sürdürmek istiyor Bodrum FK galibiyet serisini sürdürmek istiyor

Iğdır Futbol Kulübü Başkanı Cantürk Alagöz ise, Azerbaycan'ın en büyük enerji şirketlerinden biri olan SOCAR Türkiye'nin kulübe destek vermesinden gurur duyduklarını belirterek, "Bu iş birliğinin hem kulübümüz hem de SOCAR Türkiye için başarılı olmasını temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Iğdır Futbol Kulübü, TFF 1. Lig'de şu ana kadar oynadığı 6 maçta 10 puan elde etti. Ligde 5. sırada bulunan kulüp dikkatleri üzerine çekiyor.

Editör: Ömer Göyce