Sezen Aksu'ya rekor ücret teklifi: "Bir şarkı da olsa çıkmam" Sezen Aksu'ya rekor ücret teklifi: "Bir şarkı da olsa çıkmam"

Paris'te hayatını kaybeden ünlü sinemacının paylaşımını beğenen İbrahim Tatlıses'e sayfa admini ünlü şarkıcının beğenisini paylaşarak " Çirkin Kral öldükten sonra kıymetini anladınız değil mi" diyerek ünlü isme tepki gösterdi. 

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, Yılmaz Güney'in paylaşımını beğenince ünlü sinemacının hayranlarından tepki aldı. Paris'te hayatını kaybeden ünlü sinemacının paylaşımını beğenen İbrahim Tatlıses'e  237 bin takipçili sayfa admini ünlü şarkıcının beğenisini paylaşarak " Çirkin Kral öldükten sonra kıymetini anladınız değil mi" diyerek ünlü isme tepki gösterdi. Tepki sonrası bir çok takipçi İbrahim Tatlıses'e tepkilerini dile getirdiler. 

Ibrahim Tatlıses Yılmaz Güney

Cezaevinde ziyaret etmiş,mezarına gitmişti 

Şarkıcılığının yanı sıra sinemada da kendini gösteren İbrahim Tatlıses bir çok filminde Yılmaz Güney filmlerinden alıntı yapmıştı. Tatlıses, ünlü sinemacıyı kaldığı cezaevinde ziyaret etmiş, Paris'te bulunan mezarı başında da fotoğraf paylaşmıştı.

İbrahim Tatlıses'ten Ahmet Tatlıses'e gönderme İbrahim Tatlıses'ten Ahmet Tatlıses'e gönderme