Geçirdiği riskli ameliyatın ardından hastaneden taburcu olan İbrahim Tatlıses, son zamanlarda yaşadığı aile sorunları hakkında konuştu. Kalp kapakçığı değişen Tatlıses'i hastane sürecinde yeni barıştığı oğlu Ahmet Tatlıses yalnız bırakmazken, kızı Dilan Çıtak Tatlıses'in yanına gitmemişti.

Ibrahim Tatlıses Keşke Bu Kadar Param Olmasaydı
Başarılı şarkıcı dün verdiği röportajda ailesindeki sorunların çok paradan kaynaklandığını belirterek şunları söyledi:

“Keşke bu kadar param olmasaydı da ben de huzuru bulsaydım. Çünkü para bazen bela oluyor. Hatta her zaman bela oluyor. Az param olsaydı, bu kadar olay olmazdı. 

Hayatına giren kadınları maddi konulardan mağdur etmediğini açıklayan Tatlıses,

"Birlikte olduğum hiçbir kadını yolda bırakmadım, bırakmam da. 72 yaşındayım, acaba kimin için kazanıyorum? Kendimle mi götüreceğim?”

Koruma altındaki 170 bin kaplumbağa denize kavuştu Koruma altındaki 170 bin kaplumbağa denize kavuştu

Ibrahim Tatlıses Dilan Çıtak Olayı
Dilan Çıtak Tatlıses, şiddete uğradığını iddia etmiş ve günlerce konuşulmuştu. Baba-kız arasındaki krize, İbrahim Tatlıses’in Bodrum’daki yazlığının yol açtığı öne sürüldü. İddiaya göre genç şarkıcı babasının izniyle o yazlıkta kalıyordu, ancak ünlü türkücünün yardımcısı arayıp kira istedi. Bu duruma sinirlenen Dilan Çıtak Tatlıses soluğu babasının yanında alarak  tartışmanın fitilini ateşlemişti. Bütün bu olaylar olurken İdo Tatlıses ise babasının fotoğrafını “Babam” notuyla paylaşarak safını belli etti.

Editör: Haber Merkezi