Game of Thrones'un spin-off dizisi House of the Dragon'un üçüncü sezonu, izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Türkçe altyazılı izleme seçeneği de sunulan dizi, geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip ediliyor. House of the Dragon, Game of Thrones'un öncül hikayesini anlatıyor ve fantastik evrenin derinliklerine dalıyor.

House of the Dragon Konusu Ne?

House of the Dragon, George R.R. Martin'in "Fire & Blood" adlı kitabından uyarlanan, oldukça popüler olan Game of Thrones'un ön bölüm dizisidir. Dizi, Game of Thrones'taki olayların yaklaşık 200 yıl öncesinde geçiyor ve Targaryen Hanesi'nin tarihine odaklanıyor. Westeros'un zengin tarihini ve irfanını keşfetmeyi amaçlayan dizi, Targaryen hanedanının Yedi Krallık üzerindeki etkisini daha derinlemesine anlamamızı sağlıyor.

3. SEZON FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLA

Yeni Bölümler Ne Zaman Yayınlanacak?

House of the Dragon'un yeni bölümleri, izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Dizinin üçüncü sezonunun ne zaman başlayacağı henüz resmi olarak açıklanmadı, ancak diziyle ilgili spekülasyonlar ve tahminler devam ediyor. Dizinin konusu ve gelişmeleri, izleyiciler tarafından yakından takip ediliyor.

Gece Kralı'nın Kökeni 

House of the Dragon, Targaryen hanedanının hikayesini anlatırken, izleyiciler Game of Thrones'taki Gece Kralı'nın kökeni hakkında spekülasyonlar yapıyor. Bazı izleyiciler, Gece Kralı'nın bir Targaryen olup olmadığını merak ediyor. George R.R. Martin'in Buz ve Ateşin Şarkısı kitap evreninde bu tür karakterlerin ortaya çıkması alışılmadık bir durum değil. Kitaplar ve dizi arasında, Kuzey'de Targaryen kökenli olduğu keşfedilen birden fazla karakter bulunuyor.

HOUSE OF DRAGON İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Targaryen Hanesi ve Westeros'un Geçmişi

House of the Dragon, Targaryen Hanesi'nin tarihini ve Westeros üzerindeki etkisini derinlemesine keşfetmeyi amaçlıyor. Dizi, Jon Snow'un Rhaegar Targaryen'in oğlu olduğu, Gece Nöbetçileri'nden Üstat Aemon'un bir Targaryen olduğu ve kitaplarda Üç Gözlü Kuzgun'un bir Targaryen piçi olduğu gibi önemli bağlantıları ele alıyor.

House of the Dragon 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Game of Thrones evreninden 200 sene öncesini anlatan House of the Dragon dizisinin 2. sezonun sonuna gelindi. Dizi severler şimdiden House of the Dragon 3. sezon çıkış tarihini merak ediyor. Peki House of the Dragon 3. sezon ne zaman? House of the Dragon 2. sezon 9. bölüm çıkacak mı?

2. Sezon Ne Zaman?

House of the Dragon'un 2. sezon bölümleri 2 sene beklemenin ardından nihayet yayınlandı. 17 Haziran 2024'te gösterime giren dizide sezon finali yaklaşıyor. Dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından izlenen ve dizi tarihinin en çok izlenen ve en çok yorum yapılan dizileri arasına giren Game of Thrones dizisinin devamı niteliğinde olan ve Game of Thrones döneminden 200 sene öncesine ve Targaryen hanedanlığına odaklanan dizinin 2. sezonu 17 Haziran 2024'te gösterime girdi.

House of the Dragon 3. Sezon Ne Zaman?

House of the Dragon 3. sezon için dizi severler uzun bir süre bekleme süresini göze almak zorunda. Dizinin 1. sezonu ile 2. sezonu arasında 2 senelik bir zaman söz konusu. House of the Dragon 3. sezon çıkış tarihinin de en iyi ihtimalle 2026 yılının yaz ayları olması bekleniyor. Konuya dair yapımcılardan ve yayıncı kuruluştan henüz resmi bir açıklama gelmedi.

House of the Dragon 2. Sezon 9. Bölüm Çıkacak mı?

House of the Dragon dizisinin 2. sezonu toplamda 8 bölümden oluşacak. Dizi 8. bölümün ardından sezon finali yaparak ekranlara uzun bir ara verecek. House of the Dragon dizisinin yeni bölümleri için 3. sezon beklenmek zorunda. Dizinin 9. bölümü yayınlanmayacak.

House of the Dragon Konusu Nedir?

George R.R. Martin'in "Fire & Blood" adlı eserinden uyarlanan dizi, dünyaca ünlü “Game of Thrones”ta yaşanan olaylardan 200 yıl öncesinde geçiyor. Targaryen hanedanlığının yükselişi ve düşüşünü anlatan dizi, Westeros'un zengin tarihini ve irfanını keşfetmeyi amaçlıyor.

House of the Dragon Nasıl İzlenir?

House of the Dragon dizisinin 2. sezon bölümleri ülkemizde TOD TV'den izlenebilir. Diziyi izlemek isteyenler TOD TV'ye üye olmak zorundadır. TOD TV, ücretli üyelik sistemi üzerinden hizmet veriyor.

House of the Dragon Oyuncuları Kimler?

Matt Smith (XI): Prince Daemon Targaryen

Emma D'Arcy: Princess Rhaenyra Targaryen

Olivia Cooke: Alicent Hightower

Nâzım Hikmet şiirlerle anıldı Nâzım Hikmet şiirlerle anıldı

Rhys Ifans: Otto Hightower

Steve Toussaint: Lord Corlys Velaryon

Eve Best: Princess Rhaenys Velaryon

Fabien Frankel: Criston Cole

Matthew Needham: Larys Strong

Sonoya Mizuno: Mysaria

Tom Glynn-Carney: Aegon Targaryen

Ewan Mitchell: Aemond Targaryen

Phia Saban: Helaena Targaryen

Harry Collett: Jacaerys Velaryon

Bethany Antonia: Baela Targaryen

Phoebe Campbell: Rhaena Targaryen

Jefferson Hall: Jason Lannister, Tyland Lannister

Kurt Egyiawan: Maester Orwyle

Kieran Bew: Hugh

Abubakar Salim: Alyn of Hull

Tom Taylor (IV): Lord Cregan Stark

Editör: Haber Merkezi