Öfkeli kadın, kafedeki adama kurşun yağdırdı Öfkeli kadın, kafedeki adama kurşun yağdırdı

Herkesi kullandığın gibi bu kediyi bile kullandın

Hayvansever ve aktivist Banu Aydın İyi Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener'e ateş püskürdü. Sokak hayvanları yasası nedeniyle eleştirdiği ve kendisinden destek görmediği Meral Akşener'i ziyaret ettiği anın fotoğraflarını paylaşarak " En çokta sana kızgınım. Herkesi kullandığın gibi bu kediyi bile kullandın ve ben alet oldum. Hep dersin ya Allah şahidimdir diye . Allah benimde bu gariplerin de şahidi Meral Akşener " diyerek tepki gösterdi.


DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre Meral Akşener'e hayvansever tepkisi geldi. Hayvansever ve aktivist Banu Aydın, İyi Parti'nin Genel başkanlığı görevinde iken ziyaret ettiği ve sokak hayvanları için destek sözü aldığı Meral Akşener'e ateş püskürdü. Ak Parti'nin sokak hayvanları için tartışmaların odağındaki yasa teklifinin ilk 3 maddesinin geçmesine de tepki gösteren Aydın sert sözler ile Akşener'i eleştirdi. Aydın " En çokta sana kızgınım. Herkesi kullandığın gibi bu kediyi bile kullandın ve ben alet oldum. Hep dersin ya Allah şahidimdir diye . Allah benimde bu gariplerin de şahidi Meral Akşener " diyerek Meral Akşener'e tepkisini dile getirdi. 

Talu çiftini ifşalamıştı

Hayvansever Banu Aydın,daha önce de 100 milyonluk vurgun yaptıktan sonra kaçan ve sonra yakalanıp tutuklanan sosyal medya fenomenleri Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun terk ettikleri köpeklerinin öldüğünü duyurmuştu.