Hacıbektaş'a Hizmet Bir Borç:

İmamoğlu, Hacıbektaş Belediyesi'ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Ali Kaim ile bir araya geldi. Ziyarette konuşan İmamoğlu, Hacıbektaş'a hizmet etmenin kendileri için bir onur olduğunu ve bunun siyasi bir karşılığı olmadığını vurguladı. İmamoğlu, "Hacıbektaş'a hizmet etmek bizim için onur onurdur. Bunun hiçbir siyasi karşılığı yoktur. Tümüyle borcumuzu ödemektir, sorumluluğumuzu yerine getirmektir. Bu duyguyla buradayız" dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, KKTC’de Kıbrıs Türkleriyle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, KKTC’de Kıbrıs Türkleriyle bir araya geldi

KİPTAŞ Hacıbektaş Mihmandar Projesi:

İmamoğlu, Hacıbektaş'a hizmet kapsamında KİPTAŞ Hacıbektaş Mihmandar Projesi'nin de açılışını gerçekleştirdi. Projenin ilçeye önemli bir katkı sağlayacağına inanan İmamoğlu, "Hacıbektaş ilçemizin ismiyle hiç bağdaşmayan, uzun yıllar ihmal edilmiş bir yönünü görmüş olmak da elbette bizi üzmüştü geçtiğimiz süreçte. Ama şimdi makul bir seviyeye erişti. Yapacaklarımız olduğunun farkındayız" diye konuştu.

ç

Yerel Yönetimlere Destek:

İmamoğlu, Hacıbektaş'a yapılan yatırımların sadece CHP'li belediyelerle sınırlı kalmayacağını, parti ayrımı gözetmeksizin tüm yerel yönetimlere destek vereceklerini söyledi. Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı olarak da tüm belediyelerin iyi hizmet almalarını ve görevlerini rahat yapabilmelerini takip edeceklerini belirten İmamoğlu, "Tabii Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı olarak da bütün belediyelerimizin iyi hizmet almalarını, görevlerini rahat yapabilmelerini, haksızlığa uğramamalarını takip edeceğiz ve bu konuda da yerel yönetim güçlerimizi politikaları elbette ortaya koyacağız" dedi.

Hacı Bektaş-ı Veli ve Bektaş Efendi Türbeleri Ziyareti:

Ekrem Imamoğlu Dilek Imamoğlu Hacıbektaşa Ziyaret

İmamoğlu, Hacıbektaş'taki programı kapsamında Hacı Bektaş-ı Veli Türbesi ve Bektaş Efendi Türbesi'ni de ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında Hızır Avusturya Alevi İnanç Toplumu Yardım Kuruluşu üyeleri tarafından aşure ikram edildi.

Vatandaşlarla Buluşma:

İmamoğlu, Hacıbektaş'ta vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti ve fotoğraf çektirdi.

Editör: Haber Merkezi