Sultanbeyli'de AVM'de şok olay: Bir kişi 3. kattan zemine düştü Sultanbeyli'de AVM'de şok olay: Bir kişi 3. kattan zemine düştü

23 Ağustos 2024 günü hangi yollar kapalı olacak? Bugün hangi yollarda çalışma olacak, hangi yollar tek şeride düşecek, hangi yollar tamamen trafiğe kapalı olacak?  Karayolları Genel Müdürlüğü yol durum raporunda tek tek belirtti.

Ulaşımın aksamaması ve trafikte uzun kuyrukların oluşmaması için sürücülerin yol durumlarını inceleyip öyle yola çıkması konusunda uyarılarda bulunuluyor.

  • Anadolu Otoyolunun Abant Kavşağı-Kaynaşlı Kavşağı arası (Bolu Dağı Geçişi) İstanbul İstikameti tünel portal yapısının uzatılması ve viyadüklerde 4 adet genleşme derzinin yenilenmesi çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılarak ulaşım Abant Kavşağından D-100 devlet yoluna aktarılarak Kaynaşlı Kavşağından tekrar otoyola bağlanılabilmektedir.
  • FSM Köprüsü üzerinde kediyolu söküm çalışmalarına 19.08.2024 pazartesi saat 22:00'da başlanılacaktır. Çalışmalar (Cuma ve Pazar günleri hariç) her gün 22:00-06:00 saatleri arasında yapılacak olup, Ankara istikametinde sağdan iki şerit trafiğe kapatılacaktır.
  • Gaziantep Çevre Yolunda Burç mevkiinde altgeçit köprü çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • Samsun-Ankara yolunun 82-86. km.leri arasında yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.
  • Darende-Malatya yolunun 40-43.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • Artvin Erzurum yolunun 0-55.km.leri arasında bulunan 32 adet tünel ve güzergahlarında yapılacak olan drenaj sistemleri bakım ve temizlik çalışması nedeniyle 19.08.2024-23.08.2024 günleri, 08:00-17:30 saatleri aralığında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.
  • Alanya Gazipaşa yolunun 36-39.km.leri arasnda yapım çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.
  • Mekece Pamukova Sakarya yolunun 11-13.km.leri arasında asfalt çalışmaları nedeniyle Doğançay Mevkii - Sapanca istikameti yol trafiğe kapatıldığından ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
  • Abana-Bozkurt-Devrekani yolunun 2-21.Km.leri arasında asfalt sathi kaplama çalışmalarına başlandığından yolu kullanacak sürücülerin dikkatli seyretmeleri, trafik işaretlerine ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.
  • Erzincan-Demirözü yolunun 3-18 km.leri arası yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilere uymaları gerekmektedir.
Editör: Uğur Kaçar