7 Ekim 2024 günü hangi yollar kapalı olacak? Bugün hangi yollarda çalışma olacak, hangi yollar tek şeride düşecek, hangi yollar tamamen trafiğe kapalı olacak?  Karayolları Genel Müdürlüğü yol durum raporunda tek tek belirtti.

Ünlü pidecide domuz eti skandalı! Ünlü pidecide domuz eti skandalı!

Ulaşımın aksamaması ve trafikte uzun kuyrukların oluşmaması için sürücülerin yol durumlarını inceleyip öyle yola çıkması konusunda uyarılarda bulunuluyor.

Yol Durum Raporu

  • TEM Otoyolu Saray-Çorlu kavşakları arasındaki kesimin 125-130.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Edirne istikameti trafiğe kapatılmış olup, ulaşım İstanbul istikametinden gidiş-geliş olarak sağlanmaktadır.. (Çalışmalar 7/24 gün/saat esasına göre yapılacaktır)
  • İzmir Çevre Otoyolunun Otogar Kavşağı Kesimi 2-6.km.leri arasında her iki yönde orta refüjde bulunan çift konsol aydınlatma direklerinin demontaj-montaj çalışması nedeniyle 23:00-05:00 saatleri arasında sol ve orta şeritler trafiğe kapatılacak olup, ulaşım sağ şeritlerden sağlanacaktır. (02.10.2024-21.10.2024)
  •  Anadolu Otoyolunun Düzce-Kaynaşlı Kavşağı 14-18.km.leri arasında Ankara istikameti üstyapı onarım çalışması nedeniyle trafiğe kapatılacak olup, ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanacaktır. (1 şerit İstanbul yönüne çalışacak olup, 2 Şerit Ankara istikametine çalışacaktır)
  • Toprakkale-İskenderun Otoyolunun Serbest Bölge Kavşağı-Gözeneler Kavşağı Kesimi 0-6.km.leri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Adana istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Hatay istikametinden kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  •  Ankara-Niğde Otoyolu Kırşehir Bağlantı Yolunda Ankara ve Niğde İstikametlerinde trafik sağ ve sol şeritlerden kontrollü olarak verilmektedir.
  • Trabzon Maçka yolunun 23. km. sinde bulunan Yeni Maçka tünelinin, bölünmüş yolun Trabzon Maçka yönündeki tüpünde yapılacak olan aydınlatma ve otomasyon sistemi bakım onarım çalışması nedeniyle tünel trafiğe kapatılacak olup ulaşım servis yolundan sağlanacaktır.
  • Samsun-Ankara yolunun 22-25. km.leri arasında (Havza tüneli) bakım çalışmaları nedeni ile ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • Burdur-Antalya yolunun 17-18.km.leri arasında yol genişletme çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
  • Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun 22-24.km.leri arasında asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım İnegöl-Bursa istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
  •  Ilgaz-Korgun-Çankırı yolunun 14-16.km.leri arasında kavşak ve üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
Editör: Uğur Kaçar