4 Eylül 2024 günü hangi yollar kapalı olacak? Bugün hangi yollarda çalışma olacak, hangi yollar tek şeride düşecek, hangi yollar tamamen kapalı olacak trafiğe kapalı olacak?  Karayolları Genel Müdürlüğü yol durum raporunda tek tek belirtti.

Ulaşımın aksamaması ve trafikte uzun kuyrukların oluşmaması için sürücülerin yol durumlarını inceleyip öyle yola çıkması konusunda uyarılarda bulunuluyor.

Hangi yollarda trafik yoğun olacak? 16 Eylül 2024 Hangi yollarda trafik yoğun olacak? 16 Eylül 2024

Yol Durum Raporu

  • Anadolu Otoyolunun Abant Kavşağı-Kaynaşlı Kavşağı arası (Bolu Dağı Geçişi) İstanbul İstikameti tünel portal yapısının uzatılması ve viyadüklerde 4 adet genleşme derzinin yenilenmesi çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılarak ulaşım Abant Kavşağından D-100 devlet yoluna aktarılarak Kaynaşlı Kavşağından tekrar otoyola bağlanılabilmektedir.
  •  Kuzey Marmara Otoyolu Sevindikli-İzmit Kavşakları arası Kuzey taşıma yolunda (Ankara-İstanbul istikameti) bakım ve onarım çalışması nedeniyle bant aktarımı yapılacaktır. Çalışma süresince trafik akışı Güney taşıma yolundan (İstanbul-Ankara istikameti) iki yönlü (gidiş-geliş) olarak sağlanacaktır.
  • TAG Otoyolunun Aslanlı Tüneli ile Nurdağı Kavşağı arasında “Deprem Hasarları ve Üstyapı Onarım Çalışmaları “ kapsamında 5-7.km.leri arasında bant aktarımı yapılmış olup, ulaşım Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  •  Trabzon-Gümüşhane İl sınırı-Gümüşhane yolunun 28. ile 44. arasında bulunan Taşocağı, K 1 Kolu, T 1 ve T 3 tünellerinde yapılacak olan drenaj sistemleri bakım onarım çalışması nedeniyle 04.09.2024-05.09.2024 günleri, 08:00-17:00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.
  • Bursa-Karacabey yolunun 7-8 km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle trafiğe kapatılarak, trafik akışı servis yolundan sağlanmaktadır.
  • Nevşehir-Aksaray yolunun 30-42.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
  • Kırıkkale-Kırşehir yolunun 13-14.km.leri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Kırşehir-Kırıkkale istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Kırıkkale-Kırşehir istikametinden iki yönlü (gidiş-geliş) olarak sağlanmaktadır.
  • Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun İnegöl-Bozüyük istikametinin 22-24 Km arası asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılarak, trafik akışı İnegöl-Bursa istikametinden iki yönlü sağlanmaktadır.
  • Tatvan-Bitlis, Tatvan-Ahlat yolunun 35-36.km.leri arasında Köprülü Kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • Gölköy-Mesudiye yolunun 46. ve 47.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadı
Editör: Uğur Kaçar