3 Ekim 2024 günü hangi yollar kapalı olacak? Bugün hangi yollarda çalışma olacak, hangi yollar tek şeride düşecek, hangi yollar tamamen trafiğe kapalı olacak?  Karayolları Genel Müdürlüğü yol durum raporunda tek tek belirtti.

Ulaşımın aksamaması ve trafikte uzun kuyrukların oluşmaması için sürücülerin yol durumlarını inceleyip öyle yola çıkması konusunda uyarılarda bulunuluyor.

Ankaralılar dikkat! O yollar trafiğe kapatılacak... Ankaralılar dikkat! O yollar trafiğe kapatılacak...

Yol durum raporu

  • İzmir Çevre Otoyolunun Otogar Kavşağı Kesimi 2-6.km.leri arasında her iki yönde orta refüjde bulunan çift konsol aydınlatma direklerinin demontaj-montaj çalışması nedeniyle 23:00-05:00 saatleri arasında sol ve orta şeritler trafiğe kapatılacak olup, ulaşım sağ şeritlerden sağlanacaktır. (02.10.2024-21.10.2024)
  • Toprakkale-İskenderun Otoyolunun Serbest Bölge Kavşağı-Gözeneler Kavşağı Kesimi 0-6.km.leri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Adana istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Hatay istikametinden kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • Gebze-Orhangazi-İzmir (İzmit Körfez Geçişi ve Bağlantı yolları dahil) Otoyolunun Gemlik Serbest Bölge Kavşağı- Gemlik Kavşağı Kesimi 0-2.km.leri arasında bakım-onarım çalışması nedeniyle İstanbul yönü sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanmaktadır. (01.10.2024-30.11.2024)
  • Kırıkkale-Kırşehir yolunun 19-24.km.leri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Kırıkkale-Kırşehir istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Kırşehir-Kırıkkale istikametinden iki yönlü (gidiş-geliş) olarak sağlanmaktadır.
  • Tekirdağ-Hayrabolu yolunun 19-26.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Tekirdağ istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
  • Uşak-Afyonkarahisar yolunun 11-16 ile 21-26.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
  • Burdur-Antalya yolunun 17-18.km.leri arasında yol genişletme çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
  • Ilgaz-Korgun-Çankırı yolunun 14-16.km.leri arasında kavşak ve üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
  • Elazığ-Malatya yolunun 15-17.km.leri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • Tirebolu-Doğankent yolunun 9-12.km.leri arasında muhtelif kesimlerde yol yapım ve genişletme çalışması nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
Editör: Uğur Kaçar