Feke'de sedir ormanının eşsiz manzarası Feke'de sedir ormanının eşsiz manzarası

12 Eylül 2024 günü hangi yollar kapalı olacak? Bugün hangi yollarda çalışma olacak, hangi yollar tek şeride düşecek, hangi yollar tamamen trafiğe kapalı olacak?  Karayolları Genel Müdürlüğü yol durum raporunda tek tek belirtti.

Ulaşımın aksamaması ve trafikte uzun kuyrukların oluşmaması için sürücülerin yol durumlarını inceleyip öyle yola çıkması konusunda uyarılarda bulunuluyor.

Yol Durum Raporu

  • İzmir Çevre Otoyolunun Ankara Caddesi Çiğli istikameti 0-1.km.leri arası bağlantı kolunda genleşme derzi onarım çalışması nedeniyle bağlantı kolu trafiğe kapatılarak ulaşım Altınyol'dan sağlanmaktadır.
  • Ankara Çevre Otoyolunun Kıbrısköy Kavşağı 0-2.km.leri arasında Mamak-Kıbrısköy bağlantısını sağlayan üst geçit köprüsünün ikileme işi nedeniyle Gölbaşı istikametinde sol şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanmaktadır. 07.09.2024 tarihinde saat 10:00 itibariyle Havaalanı istikameti sol şerit trafiğe kapatılıp, ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • TAG Otoyolunun Aslanlı Tüneli ile Nurdağı Kavşağı arasında “Deprem Hasarları ve Üstyapı Onarım Çalışmaları “ kapsamında 5-7.km.leri arasında bant aktarımı yapılmış olup, ulaşım Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  •  Ankara-Niğde Otoyolu Kırşehir Bağlantı Yolu Kırşehir İstikameti 2 şeritli yolun soldan 1 şeridi kapatılmış olup trafik tek şerit olarak verilmektedir.
  • Samsun-Ankara yolunun 34-40.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • Artvin-Erzurum ayrım, Yusufeli İspir yolunun, 0-13.km.leri arasında bulunan 7 adet tünel ve güzergahında yapılacak olan bakım ve temizlik çalışması nedeniyle 12-13.09.2024 günleri, 08:00-17:30 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • Çeltikçi-Antalya yolunun 27-32.km.leri arasında yapım çalışmaları nedeniyle; ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
  • Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun İnegöl-Bozüyük istikametinin 22-24 Km arası asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılarak, trafik akışı İnegöl-Bursa istikametinden iki yönlü sağlanmaktadır.
  • Şarkışla-Altınyayla-Ulaş yolunun 30-40.km.leri arasında asfalt sathi kaplama çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
  • Karaman-Ermenek yolunun 62-76. ve 82-93.km.leri arasında yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
Editör: Uğur Kaçar