6 Eylül 2024 günü hangi yollar kapalı olacak? Bugün hangi yollarda çalışma olacak, hangi yollar tek şeride düşecek, hangi yollar tamamen trafiğe kapalı olacak?  Karayolları Genel Müdürlüğü yol durum raporunda tek tek belirtti.

Ulaşımın aksamaması ve trafikte uzun kuyrukların oluşmaması için sürücülerin yol durumlarını inceleyip öyle yola çıkması konusunda uyarılarda bulunuluyor.

Dolandırıcılık korkusuyla dolandırmışlar Dolandırıcılık korkusuyla dolandırmışlar

Yol Durum Raporu

  • Anadolu Otoyolunun Abant Kavşağı-Kaynaşlı Kavşağı arası (Bolu Dağı Geçişi) İstanbul İstikameti tünel portal yapısının uzatılması ve viyadüklerde 4 adet genleşme derzinin yenilenmesi çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılarak ulaşım Abant Kavşağından D-100 devlet yoluna aktarılarak Kaynaşlı Kavşağından tekrar otoyola bağlanılabilmektedir.
  • Kuzey Marmara Otoyolu Sevindikli-İzmit Kavşakları arası Kuzey taşıma yolunda (Ankara-İstanbul istikameti) bakım ve onarım çalışması nedeniyle bant aktarımı yapılacaktır. Çalışma süresince trafik akışı Güney taşıma yolundan (İstanbul-Ankara istikameti) iki yönlü (gidiş-geliş) olarak sağlanacaktır.
  • TAG Otoyolunun Osmaniye Kavşağı-Düziçi Kavşağı Kesimi 12+500 - 16+800.km.leri arasında üstyapı çalışması nedeniyle şerit aktarımı yapıldığından, ulaşım Osmaniye istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
  •  Saray-Büyükçekmece yolunun 0-3.km.leri arasında kavşak ve kavşak kollarında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatılacak olup ulaşım 3 km. ileride yer alan köprülü kavşaktan sağlanacaktır.
  •  Refahiye-Erzincan yolunun 4-6.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.
  • Kırıkkale-Kırşehir yolunun 13-14.km.leri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Kırşehir-Kırıkkale istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Kırıkkale-Kırşehir istikametinden iki yönlü (gidiş-geliş) olarak sağlanmaktadır.
  • Gerede-Çerkeş yolunun 0-14.km.leri arasında 29.08.2024 tarihi itibariyle üstyapı onarım çalışmalarına başlandığından yolu kullanacak sürücülerin dikkatli seyretmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.
  • Nevşehir-Ürgüp yolunun 12-13.km.leri arasında kavşak çalışması nedeniyle şerit daraltması yapılmaktadır. Ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.
  • Malatya -Gölbaşı yolunun 2-4.km.sinde yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.
  • Hopa-Borçka-Artvin yolunun 52, 59 ve 60.km.lerinde bulunan Osmanlı, Sümbüllü-2 ve Sümbüllü-3 köprülerinde yapılmakta olan derz onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
Editör: Uğur Kaçar