11 Ekim 2024 günü hangi yollar kapalı olacak? Bugün hangi yollarda çalışma olacak, hangi yollar tek şeride düşecek, hangi yollar tamamen trafiğe kapalı olacak?  Karayolları Genel Müdürlüğü yol durum raporunda tek tek belirtti.

Karayolları Genel Müdürlüğü’nden sürücülere uyarı

Karayolları Genel Müdürlüğü 11 Ekim Cuma günü yol durumu ve kapalı yollar bültenini yayımladı. Karayolları Genel Müdürlüğü, sürücülerin çalışma yapılan yollarda dikkatli olması gerektiğini belirtti.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; '' TEM Otoyolu Saray-Çorlu kavşakları arasındaki kesimin 125-130.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Edirne istikameti trafiğe kapatılmış olup, ulaşım İstanbul istikametinden gidiş-geliş olarak sağlanmaktadır.

İzmir Çeşme Otoyolu ve Bağlantı yollarında Üstyapı iyileştirme ve yenileme çalışmaları nedeniyle 17.09.2024-17.10.2024 tarihleri arasında 6-11.km.lerinde yapılacak olan çalışmalar nedeniyle Çeşme istikameti bant aktarımı yapılarak trafik akışı gidiş-dönüş olarak sağlanmaktadır.

Hangi yollar trafiğe kapalı olacak? (10 Ekim 2024) Hangi yollar trafiğe kapalı olacak? (10 Ekim 2024)

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolunun, Karacabey Kavşağı-Susurluk Kavşağı 13-19.km.leri arasında bakım onarım çalışmaları nedeniyle çalışma programına göre İzmir ve İstanbul istikametlerinde bant aktarma yapılacak olup, ulaşım karşı istikametten iki yönlü (gidiş -geliş) olarak sağlanmaktadır.

TAG Otoyolunun Bahçe Kavşağı-Nurdağı Kavşağı Kesimi 5-6.km.leri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle bant aktarımı yapılmış olup, ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Ankara - Konya yolunun 0-68.km.lei arasında Konya-Ankara istikametinde asfalt yolun üstyapısında meydana gelen çatlakların onarım çalışmaları nedeniyle sabah 08:00 ile akşam 18:00 saatleri arasında çalışma yapılan kesimlerde trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Samsun-Ankara yolunun 22-25.km.leri arasında (Havza tüneli) bakım çalışmaları nedeni ile ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Trabzon-Maçka yolunun 23.km.sinde bulunan Yeni Maçka tünelinin, bölünmüş yolun Trabzon Maçka yönündeki tüpünde yapılacak olan aydınlatma ve otomasyon sistemi bakım onarım çalışması nedeniyle tünel trafiğe kapatılacak olup ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

Zonguldak-Devrek-Mengen Yolunun 53-54.km.leri arasında (Devrek Şehir Geçişi) DSİ tarafından yapılan menfez çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun Zonguldak istikameti tarafı trafiğe kapatılmıştır. Ulaşım bölünmüş yolun diğer tarafından iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Afyonkarahisar-Şuhut yolunun 11-17.km.leri arasında üst yapı çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Boğazlıyan-Yenifakılı yolunun 9-13.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.'' ifadelerine yer verildi.

Editör: Yasin Paşalı