Hamster Kombat günlük şifre 10 Temmuz 2024 için aramalar yoğunlaşıyor. Kullanıcılar, Hamster Kombat'ın günlük kombinasyonunu öğrenmek için arama motorlarına yöneldi. Kart koleksiyonu ve savaş mekanikleri sunan Hamster Kombat'ın ne olduğu ve ne işe yaradığı merak edilirken, 10 Temmuz Hamster Kombat günlük kombo aramaları arttı. İşte 10 Temmuz Hamster Kombat günlük şifre...

Hamster kombat günlük şifre 10 Temmuz

Hamster Kombat oyununun 10 Temmuz 2024 tarihli ''GAS'' şifresinin Mors alfabesi ile yazılışı şu şekilde: 

G: — — •

Dolar ve Euro piyasasında son durum ne? 16 Eylül 2024 Dolar ve Euro piyasasında son durum ne? 16 Eylül 2024

A: • —

S: • • •

Hamster kombat günlük kombo kartları 10 Temmuz

Hamster kombat günlük şifre nasıl girilir?

Son dönemde hızla popülerlik kazanan kripto para oyunu Hamster Kombat, oyunculara her gün yeni bir macera sunuyor. Oyuna her giriş yaptığınızda, 5 Haziran'dan itibaren yükleme ekranında nokta ve çizgilerden oluşan özel bir kombinasyon görüyorsunuz. Oyunun kodu da bu görsellere benzer şekilde tasarlanmış. Günlük kodu çözerek oyunda ilerlemek mümkün, ancak ipuçlarını kullanarak zamandan tasarruf etmek daha kolay.

Her gün Moskova saatiyle 22:00'de yeni bir kelime ortaya çıkıyor ve bu kelime, oyunun şifre kombinasyonunu oluşturuyor. Günün kelimesini doğru bir şekilde girip Mors alfabesiyle çözdüğünüzde, 1 jeton kazanıyorsunuz. Her gün için yeni bir şifre oyunun makalesine ekleniyor ve oyuncular, doğru kelimeyi oluşturmak için belirli bir kombinasyon kullanıyor.

Hamster Kombat, kullanıcılarına her gün yenilenen bu bulmacalarla heyecan dolu bir deneyim sunmaya devam ediyor.
 

Editör: Elif Erbay