Manisa'nın Akhisar ilçesinde bir şahıs hamile kadına sokak ortasında şiddet uygulamıştı. Şahıs elindeki sopayla defalarca vurmuş ve polis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle gözaltına alınmıştı.

Şahıs mahkemeye sevk edildi ve 18 suç kaydı bulunduğu öğrenilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili soruşturmayı tamamladı ve Yılmaz Akman hakkında iddianame hazırladı. 

Hazırlanan iddianameye göre; Yılmaz Akman hakkında "Beden ve ruh sağlığı açısından kendini savunamayacak durumdaki kadını silahla kasten yaralamak" ve "Alenen hakaret" suçlarından 6.5 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Olay sırasında 5,5 haftalık hamile olan kadın savcılık ifadesinde, Yılmaz Akman’ın kendisine sopa ile vurduğunu belirtti.  Ve hamile kadın, sürekli olarak şahsın kendisine şiddet uyguladığını, bu olay ile düşük tehlikesi yaşadığını da ifade ederek en ağır cezayı almasını istediğini söyledi.

MSB: Ordumuz yalnızca milli ve yerli üretim muhabere sistemleri kullanıyor MSB: Ordumuz yalnızca milli ve yerli üretim muhabere sistemleri kullanıyor

Kadını döven şahıs ise ifadesinde alkol ve uyuşturucu madde etkisi altında olduğunu beyan ederek darp ettiğini kabul etti. Şahsın yargılandığı davanın ilk duruşma tarihinin 15 gün içerisinde belli olması bekleniyor.

Editör: Uğur Kaçar