Amasya'da  hayvana eziyet etmişlerdi: İşletmenin faaliyetleri durduruldu Amasya'da hayvana eziyet etmişlerdi: İşletmenin faaliyetleri durduruldu

Bugün yaşamını yitiren emekli Orgeneral Saldıray Berk için siyasiler ve sivil toplum örgütleri tarafından pek çok taziye mesajı yayınlanırken anlamlı bir mesaj da Baykar Teknoloji CEO’su Haluk Bayraktar’dan geldi.

Haluk Bayraktar

Kardeşi, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı Selçuk Bayraktar’la birlikte yönettikleri şirketleri ile yerli insansız hava araçlarını (İHA) Türk Silahlı Kuvvetleri envanterine katmasıyla tanınan Haluk Bayraktar, X hesabından yayımladığı taziye mesajında Orgeneral Berk’in çalışmalarına verdiği desteği vurguladı.

Bayraktar mesajında şu ifadeleri kullandı:

“2008 yılında, 3. Ordu Komutanı olarak Erzincan'da mini İHA'larımızın testlerini bizzat ve tüm heyetiyle izleyen Orgeneral Saldıray Berk'in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Milli projelerimize olan inancını ve desteğini her zaman yanımızda hissettik. Kendisinin bu vatan için gösterdiği adanmışlığı hep hatırlayacağız. Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun.”

Ekran Görüntüsü 2024 02 14 193400