İlişkisi olanlar aniden ayrılmalarla karşılaşabilir, ilişkisi olmayan kişilere de ani kadersel ilişkiler sunabilir. Ayrıca Terazi burcu adalet sistemini temsil eder. Adaletin çok konuşulacağı ve gündem olacağı konular önümüzdeki 6 aylık süreçte karşımıza çıkacaktır. Sanat dünyası ve çocuklar da gündemimizde olacak.

Ülkemizde bir seçim yapılacak bu haftasonu ve çok çekişmeli zor bir seçim olarak gözükmekte. Benim öngörüm, İstanbul'u Murat Kurum'un alacağı yönünde. Ankara ve İzmir CHP muhalefet partisinde kalacaktır, ancak muhalefet bu seçimde ülke genelinde çok kan kaybedecek gibi duruyor. Sınır ötesi çatışmalar çoğalacak, dünya genelinde terör olayları haberlerini çok duyacağız. Tabii en iyisini ve en güzelini Allah bilir, biz astrologlar gökyüzündeki yıldızların durumuna göre şifrelere çözmeye çabalıyoruz sadece.

Yükseleni ve Güneşi Koç olanlar (21 Mart - 19 Nisan):

Koç Burcu-2

Sevgili Koç burçları, sizler tam karşı evinizden bir ay tutulması ile haftaya başlıyorsunuz. Evlilik konuları karşınıza gelebilir, bazı uzatmalı boşanmalar sona erebilir, ortaklık konularında kararlar alabilirsiniz, danışmanlık alabilir veya danışmanlıklar verebilirsiniz. Karşınızda bulunan açık düşmanlar daha görünür hale gelecektir.

Yükseleni ve Güneşi Boğa olanlar (20 Nisan - 20 Mayıs):

Boğa Burcu-1

Sevgili Boğa burçları, sizler çalışma hayatınızda bazı konuların farkına varabilirsiniz, bitirme kararı alabilirsiniz. Sağlıkla ilgili kontrollerinizi yaptırmanızı tavsiye ederim, daha çabuk tespit edilip tedavi süreciniz hızlanabilir. Evcil hayvanlarınızla ilgili bakımlarınızı da ihmal etmeyin, kendinizi bu hafta çok koşuştururken bulabilirsiniz.

Yükseleni ve Güneşi İkizler olanlar (21 Mayıs - 20 Haziran):

Günlük Burç Yorumları (4 Mayıs 2024) Günlük Burç Yorumları (4 Mayıs 2024)

Ikizler Burcu-5

Sevgili İkizler, ilişkisi olmayanlar için yeni bir aşk ilişkisi karşınıza çıkabilir, yeni hobiler bulabilir bu hobilerden para kazanabilirsiniz. Borsa veya şans oyunlarında şanslı bir haftadasınız. Çocukları olan İkizler burçları çocuklarına daha destek olup onların ilerleme yolunda güzel adımlar atmasına sebep olabilirler. Bazı İkizler burçları çocuk sahibi olabilecek etkilere sahip.

Yükseleni ve Güneşi Yengeç olanlar (21 Haziran - 22 Temmuz):

Yengeç Burcu-3

Sevgili Yengeç burçları, ev alma veya yerleşme konularında şanslı bir döneme girdiniz. Kadersel etkiler sizi ev, aile yuva konularında etkileyecek. Anne veya babanızla ilgili bekledikleri konular veya yerleşimler varsa, bu konular ile ilgili netleşmeler başlayacaktır. Bazı Yengeçler ev değiştirebilir, taşınabilir ve yaşadıkları yeri değiştirmeleri söz konusu olabilir.

Yükseleni ve Güneşi Aslan olanlar (23 Temmuz - 22 Ağustos):

Aslan Burcu-3

Sevgili Aslan burçları, yeni sözleşmeler imzalama sürecindesiniz. Bazı Aslanlar, emek verdikleri konuların, iş anlaşmalarını sözleşme ile netleştirip, güzel haberler alabilirler. Bazı Aslanlar taşıt alma konusunda çok şanslı gözükmektedir veya taşıt değiştirme konuları olabilir. Kardeşleriniz, kuzenleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile ilgili çözüm bulması gereken konularda çözüme ulaşacaksınız, onların güzel haberleri gelebilir. Öğrenci Aslanlar da eğitim ile ilgili bir dönemeçte olacaklar.

Yükseleni ve Güneşi Başak olanlar (23 Ağustos - 22 Eylül):

Başak Burcu-2

Sevgili Başak burçları, bu hafta konforunuzla ilgilenecek ve kendi özdeğeriniz ile ilgili düzeltmeler yapabileceksiniz. Sizlerin para evinde gerçekleşen ay tutulması, para ile ilgili konularda yaptığınız uğraşların meyvesini alabileceğiniz bir döneme doğru ilerlediğinizi göstermektedir. Elinize geçecek para ile konforunuzu nasıl düzeltebileceğiniz konusunda planlar yapacaksınız.

Yükselen ve Güneşi Terazi olanlar (23 Eylül - 22 Ekim):

Terazi Burcu-2

Sevgili Terazi burçları, sizin burcunuzda olan bu ay tutulması sizlere kadersel etkiler sunmakta, kendi motivasyonunuz, hayattan aldığınız gücün farkına varabileceksiniz. Çoğu Terazi burcu insanı estetik konularına yönelecektir, güzel sonuçlar alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Kendinizle alakalı dış görünüşünüzü düzeltmek için adımlar atabileceksiniz, diyet ya da spor başladıysanız, bunların sonuçlarını daha rahat alabilirsiniz.

Yükselen ve Güneşi Akrep olanlar (23 Ekim - 21 Kasım):

Akrep Burcu-6

Sevgili Akrep burçları, kapalı alanlar ile ilgili işlerinizde yoğunluklar kazanacaksınız, uzaklar ve yurtdışı konuları gündeminize gelebilir. Yerleşmek için adımlar atmak isteseniz de planlar yapmadan karar vermeyeceksiniz. Kendi iç dünyanızda ruhunuzun daraldığı ve depresif olduğunuz bir hafta olmasına rağmen, bu hafta sizler iç dünyanızla ilgili şifalanma çalışmaları ve dualar ile kendi dünyanızı aydınlatacaksınız.

Yükselen ve Güneşi Yay olanlar (22 Kasım - 21 Aralık):

Yay Burcu-2

Sevgili Yay burçları, sizler bu ay tutulmasında şanslı etkiler alıyorsunuz, hayallerinizi ve umutlarınızı gerçekleştirebileceğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir. Arkadaş çevrenizde kendinizi gösterebilir, davetler, eğlenceler, kutlamalar ile keyifli bir döneme girdiniz. Sosyal çevrenizde parlayacaksınız. Eğer parti veya seçim konuları ile ilgilenen Yay burçları varsa, bu dönem güzel sonuçlar elde edebileceklerdir.

Yükselen ve Güneşi Oğlak olanlar (22 Aralık - 19 Ocak):

Oğlak Burcu-7

Sevgili Oğlak burçları, iş dünyasında kariyer konularında çok şanslı olduğunuz bir döneme girdiniz. Eğer karamsarlığınızı üzerinizden atmayı başarabilirseniz, yeni güzel kariyer fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Kaderinizde etkili olabilecek bu dönemi mutlaka iyi değerlendirmelisiniz. Toplum önünde statünüzü yükseltebilecek durumlarınız olabilir.

Yükselen ve Güneşi Kova olanlar (20 Ocak - 18 Şubat):

Kova Burcu-1

Sevgili Kova burçları, sizler uzak seyahatlere gidebilir veya yeni bir yabancı dil öğrenme isteğiniz artıp bu konuda eğitim alma kararı alabilirsiniz. Akademik konularda başarı sağlayacağınız bir dönemdesiniz. Uluslararası ilişkiler konularında uğraşanlar artık sonuçlanacak bir süreçtesiniz. Vize vs. konularınız varsa, bu alanda daha rahat sonuçlar elde edebilirsiniz.

Yükselen ve Güneşi Balık olanlar (19 Şubat - 20 Mart):

Balık Burcu-3

Sevgili Balık burçları, sizler bu dönem biraz krizlerle uğraşabilirsiniz ya da karşınıza çıkan krizleri çözebilirsiniz. Kredi alma, bankacılıkta uğraşlarınız bu dönem çok olabilir, ya da nafaka, miras konularında karmaşık olan olaylarınız daha netleşecek ve kolaylaşacaktır. Bazı Balık burçları ameliyat olma kararı alabilirler.