Görevden alınan eski Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, uzun bir aradan sonra Bodrum’daki lüks villasında görüntülendi. Erkan, oğlunun doğum günü için düzenlediği partide dikkatleri üzerine çekti. Villanın değerinin 2 ila 3 milyon Euro arasında olduğu iddia edilirken, Erkan’ın halen maaş almaya devam ettiği öne sürülüyor.

Görevden Ayrıldı, 300 Bin Lira Maaş Almaya Devam Ediyor

Merkez Bankası Başkanlığı görevinden ayrılmasına rağmen, Hafize Gaye Erkan’ın yaklaşık 300 bin TL brüt maaş almaya devam ettiği belirtiliyor. ABD’den Türkiye’ye Merkez Bankası Başkanı olarak getirilen Erkan, sadece 8 ay görevde kaldıktan sonra affını istemişti. Ancak görevden ayrılmasına rağmen maaşı ödenmeye devam edilen Erkan’ın, oğlunun doğum günü için büyük harcamalar yaptığı iddia ediliyor. Parti maliyeti hakkında ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

"Benim için küfür seansı veriyorlar” demişti… FEYDER’den Cübbeli Ahmet Hoca'ya cevap: Asılsız, iftira "Benim için küfür seansı veriyorlar” demişti… FEYDER’den Cübbeli Ahmet Hoca'ya cevap: Asılsız, iftira

Lüks Villa ve Yüksek Maaş İddiaları

Sözcü TV'nin haberine göre, İstanbul’daki yüksek kira fiyatlarından şikayet eden Hafize Gaye Erkan, Bodrum’un en lüks rezidanslarından birinde denize sıfır bir villa satın aldı. Villanın değeri 2 ila 3 milyon Euro arasında tahmin ediliyor. Eski Merkez Bankası Başkanı, oğlunun doğum günü için villanın ortak alanında dikkat çeken bir parti düzenledi. 

Editör: Haber Merkezi