Türk pop müziğinin güçlü seslerinden Hadise, dört yıl önce Haluk Şentürk’ün hediyesi olarak aldığı "Hayat Oyunu" adlı yeni şarkısını dinleyicileriyle buluşturdu. Uzun bir bekleyişin ardından gelen bu şarkı, Hadise için büyük bir anlam taşıyor. Şarkının çıkışına dair duygusal bir açıklama yapan Hadise, şarkının kendisi için bir hikayenin finali olduğunu belirtti.

Deha dizisi ne zaman başlıyor? Deha hangi kanalda, hangi gün yayınlanacak? Deha dizisi ne zaman başlıyor? Deha hangi kanalda, hangi gün yayınlanacak?

Hadise'nin beğenilen kırmızı halı stili Hadise'nin beğenilen kırmızı halı stili

Hadise, "Bu şarkıyı okumak için kendimi hiç hazır hissetmedim," diyerek geçen dört yılın ardından içsel yolculuğunu tamamladığını ve şarkıyı dinleyicileriyle paylaşmaya hazır olduğunu ifade etti. Şarkının şimdi dinleyicilerle buluşmasının birden fazla sebebi olduğunu vurgulayan Hadise, en önemlisinin ise içindeki yarım kalan yolculukları tamamlamış hissetmesi olduğunu söyledi.

Şarkının sözlerine de değinen Hadise, şarkının her cümlesi için uzun yazılar yazabileceğini belirterek, "Hayat Oyunu’nu her dinlediğimde ne yaşarsak yaşayalım, düne değil yarına bakmamız gerektiğini ve her gecenin bir sabahı olduğunu hatırlıyorum," dedi. Bu şarkının kendisine güç verdiğini belirten sanatçı, dinleyicilerin de aynı duyguyu paylaşmasını umduğunu ifade etti.

"Hayat Oyunu", Hadise'nin "Küçük Bir Yol" şarkısıyla başlayan duygusal sürecinin final şarkısı olarak nitelendiriliyor. Hadise, bu şarkının hem bir final hem de yeni bir müzikal yolculuğun başlangıcı olduğunu söyleyerek, "Bu yüzden çok heyecanlıyım ve yıllar geçse bile hala aynı şekilde heyecanlı olduğum için çok mutluyum," diye ekledi.

Hadise’nin yeni şarkısı "Hayat Oyunu", cuma günü tüm dijital platformlarda yayınlanacak. Müzikseverler, Hadise’nin iç dünyasına yaptığı bu duygusal yolculuğun son durağı olan "Hayat Oyunu"nu dinlemek için sabırsızlanıyor.

#HayatOyunu

Editör: Elif Erbay