Güzellik kraliçesi "Ben bir İsrail askeriyim" yazan bir pankartla insanları kendisine soru sormaya davet etti. Bu sırada kendini kayda aldı ve Instagram sayfasında paylaştı.

Görüntülerde, Washington Square Park'taki kalabalıktan bir kişi, Cochva'ya "Sen bir savaş suçlususun" diye tepki gösterirken; bir başkası, "Geceleri nasıl uyuyorsun?" diye seslendi. Cochva, tepkili kişiye, "Gerçekten iyi uyuyorum, çünkü tarihin doğru tarafında olduğumu biliyorum" diye yanıt verdi.

Hollanda'da ötanazi onayı verildi! Hollanda'da ötanazi onayı verildi!

Videoda görünen bir kadın da etrafa, "Burada bir Siyonist olduğunu duydum" diye seslendikten sonra Cochva'nın önünde bir bıçak çıkardı ve teknede çalıştığını söyleyerek bıçağın kılıfını ısırdı. Etraftakiler bıçağı görünce geri çekilmeye çalışırken kadın, yüzünü kameraya uzatıp "Seni küçük Siyonist" dedi. Bir adam ise Cochva'ya "Bu çok aptalca. Evinize gitmelisiniz" derken; bir başkası da "Artık barış olabileceğini düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

Yaşadıklarının ardından eleştirilere yanıt olarak bir video çekti. Cochva ağlayarak "Bugün insanların bana duyduğu nefret böyleydi. Onlarla sadece barışçıl sohbetler yapmaya çalışıyordum" dedi.