Serenay Sarıkaya, AD Middle East dergisinin kapak yıldızı olurken, Rumeli Hisarüstü'ndeki evinde verdiği pozlarla dikkat çekti. Sarıkaya, dergiye verdiği röportajda, "Evim, benim kabuğum gibidir ve kabuğumda olduğumda kendimi güvende hissediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Ancak Sarıkaya'nın bu paylaşımlarına, Gülben Ergen sert bir tepki gösterdi. Ergen, Serenay Sarıkaya'nın başarılarını takdir ettiğini belirtirken, şu ifadeleri kullandı:

"Serenay Sarıkaya'nın evi çok güzel. Kendisi çok çok güzel. İşleri çok güzel. Şıklığı, duruşu, başarısı tartışmasız müthiş. Milyonlarca genç kızı peşinden sürükleyecek bir hayran kitlesine sahip. Ben de çok beğeniyorum kendisini ve işlerini. Narin büyüseydi belki onu takip eden hayranlarından biri olacaktı. Bu ülke insanlarından ekmek yiyip bu ülkede öldürülen çocuklara hassasiyetle yaklaşan mesajlar görmek isterdim kendisinden".

Erdal Özyağcılar takipçilerini geçmişe götürdü Erdal Özyağcılar takipçilerini geçmişe götürdü

Bu açıklamanın ardından sosyal medyada büyük yankı uyandı. Kullanıcıların bir kısmı Gülben Ergen'i haklı bulurken, bir kısmı da Serenay Sarıkaya'ya yapılan eleştirinin haksız olduğunu savundu.

Editör: Elif Erbay