Korumalar eşliğinde salona getirilen valizdeki değerli takıları taşıyamayan gelin, yakınları tarafından yardım aldı. Düğünde çift için ayrılan takı sandığından ise tam 6 milyon TL çıktı. Dolarların havada uçuştuğu ve şarkıcı Ceylan'ın sahne aldığı bu görkemli düğünde, İzol Aşireti'nden iş insanı Mehmet Urmak'ın oğlu Erhan Urmak ile Özdiker ailesinden iş insanı Celal Özdiker’in kızı Burcu Özdiker hayatlarını birleştirdi.

Nikah törenine bölgedeki aşiret reisleri ve yüzlerce davetli katıldı. Düğünde çift ve davetliler dans ederken, üzerlerine saçılan 1 dolarlık banknotlar dikkat çekti. Orkestranın görevlendirdiği kişiler, yere atılan paraları toplayarak çantalara koydu.

GELİNİN TAKILARI KORUMA EŞLİĞİNDE VALİZLE GELDİ

Yöresel yemeklerin ikram edildiği bir gece düzenlendi, geline takılmak üzere sahneye korumalar eşliğinde getirilen bir valiz dolusu 8 kilogram ağırlığındaki bilezik, taç, kemer, gerdanlık ve kolye gibi takılarla donatıldı. Altınların ağırlığı nedeniyle hareket edemeyen gelin, yakınlarından yardım aldı. Altın takmayan davetliler ise salondaki sandığa para koyarak isimlerini yazdıkları zarfları attı. Gece sonunda açılan sandıktan çifte yaklaşık 6 milyon TL para takıldığı belirlendi.

DAVETLİ BAYILDI, CEYLAN PROGRAMINI KESTİ

İstanbul'da bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak İstanbul'da bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak

Şarkıcı Ceylan, davetlilerden yaşlı bir kişinin fenalık geçirmesi üzerine şarkısını yarıda keserek, sağlık görevlileri ve ambulansın gelmesi için anons yaptı. Davetlilerin müdahalede bulunduğu kişi daha sonra salon dışına çıkarılarak kendine geldi. Çiftin düğünü gece geç saatlere kadar devam etti.