Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Gedson Fernandes, Galatasaray'ı 5-0 yenerek kazandıkları 2024 Turkcell Süper Kupa Finali sonrası yaptığı açıklamada, "Çok çılgın bir gece olduğunu söyleyebilirim. Gerçekten çok mutluyuz. Çok önemli bir kupayla başladık" dedi.

PAZAR GÜNÜ LİGDE OYNAYACAĞIMIZ MAÇA ODAKLANMALIYIZ

Beşiktaş, 2024 Turkcell Süper Kupa Finali'nde Galatasaray'ı 5-0 mağlup ederek büyük bir zafer elde etti. Müsabakanın ardından siyah-beyazlıların Portekizli futbolcusu Gedson Fernandes, basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. "Çok çılgın bir gece olduğunu söyleyebilirim. Gerçekten çok mutluyuz. Çok önemli bir kupayla başladık. Bir derbide kupa kazanarak başladık lige. Taraftarlarımız güvensin. Biz kupa alan bir takımız. Pazar günü ligde oynayacağımız maça odaklanmalıyız" dedi.

BRONCKHORST'A ÖVGÜ

Gedson Fernandes, takımın teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst'u överek, "Çok iyi bir hocamız var. Geçmişte de çok iyi hocalarımız oldu. Önemli olan odaklanmamız ve çalışmamız. İyi çalışmak zorundayız. Sezona odaklanıp bugün gibi birçok zafer kazanmalıyız" ifadelerini kullandı.

Arda Güler'in maçında Umut Meler hakem olacak Arda Güler'in maçında Umut Meler hakem olacak

ÇOK ÇILGIN BİR GECEYDİ, MUTLUYUZ"

Bu büyük galibiyetle Beşiktaş, sezona güçlü bir başlangıç yaparak taraftarlarına umut verdi. Gedson Fernandes, takımın performansına olan güvenini ifade ederek, "Çok çılgın bir geceydi, mutluyuz" diyerek duygularını dile getirdi.

Kaynak: iha