Siyonist lobiler gazetecilerin peşinde

Soykırımcı İsrail'in, Gazze'de 7 Ekim'den bu yana, çoğu çocuk ve kadın 38 bin 664 sivili vahşice katletmesi durdurulamazken, Avustralya'daki siyonistlerin insan Hakları Komisyonu'na yaptığı bir şikayet pes dedirtti.
Avustralya Siyonist Lobisi Başkanı Alon Cassuto, pazar günü, ülkedeki SBS kanalının eski sunucusu ve gazeteci Mary Kostakidis'i sosyal medya hesabından "aşırı Filistin propagandası" yapmakla suçlayarak İnsan Hakları Komisyonu'na şikayet etti.  

Gazze'de son 48 saatte 61 kişi öldü Gazze'de son 48 saatte 61 kişi öldü

Siyonist lobi başkanının iftira dolu dilekçesi 

Siyonist Lobi Başkanı Cassuto şikayetinin, gazeteci Kostakdis'in bir paylaşımında, Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah'ın "Nehirden denize, Filistin toprakları Filistin halkınındır ve Filistin halkının kalacaktır" ifadesinin yer aldığı bir konuşmasını paylaştığı gerekçesiyle olduğunu açıkladı.
Cassuto, bu ifadenin Filistin yanlısı aktivistler tarafından özgür Filistin ve İsrail işgalinin sonlandırılması çağrısında bulunmak için kullanıldığını belirterek, sözde"Ürdün Nehri ile Akdeniz arasında yaşayan yedi milyon Yahudi'nin etnik temizliğini" ifade ettiğini öne sürdü.
Kostakidis'i, "nüfuzunu ve yetkisini" kullanarak, "sorumsuz ve tehlikeli çağrı" yapmakla suçlayan siyonist Cassuto, gazetecinin Avustralya'daki protestoları yeniden canlandırdığını iddia etti.

Avustralyalı Gazeteci, siyonist başkanın iftiralarını ortaya çıkardı 


 
Avustralyalı Gazeteci Mary Kostakidis, X üzerinden yaptığı paylaşımla, Siyonist lobi ve başkanının, iftiralarla kendisini susturmaya çalıştığını belirterek kınadığını açıkladı.  
Kostakidis açıklamasında, yorumcu ve bir gazeteci olarak, tarafların ne söylediğini insanlara göstermenin kendisinin sorumluluğu olduğunu ve "sadece insanları bilgilendirdiğini" ifade ederek, Siyonist Federasyon başkanının, paylaşımlarını tamamen "yanlış yorumlayarak" şikayet ettiğini belirtti. 

Kostakidis, siyonist avulatların özür talebine yanıt vermedi 

Kostakidis, 'tecavüz iddialarının yalanlandığı" makalelerini, komisyona verdiği şikayetinde "komplo teorileri" olarak sunan Cassuto'ya, BM'nin konuya ilişkin soruşturmalarında saldırılar sırasında yaygın cinsel saldırıya dair bir kanıt bulunmadığını hatırlattı. 

Siyonist Lobi Başkanının avukatları, Kostakidis'in yaptığının hukuka aykırı olduğunu söylemesini ve Avustralyalı Yahudi cemaatinden özür dilemesini talep ettiler. Ancak Kostakidis bu talebe yanıt vermedi.

Editör: Burçin Çelikkol