Gülse Birsel, Candaş Tolga Işık'ın TV100'deki Az Önce Konuştum programında arabesk rap yapan baz şarkıcıları eleştirmişti. Ünlü rapçi Gazapizm, Birsel'e yanıt verdi.

Ünlü senarist ve oyuncu Gülse Birsel'in "Rap'i ben de dinliyordum fakat bazı temalar insanın kulağında kalıyor. Çok yetenekli çocuklar. Hepsine saygım, sevgim süper fakat bu kadar yakınmalı mıyız hayatta? Ne kadar kötü olabilir hayatınız? Sağlık sorunlarınızdan bu kadar bahsedemezsin. Aslan gibi çocuklarsınız. Sürekli ağrı, sızıdan bahsedemezsiniz" sözleri tartışma yarattı.

Hadise, Venedik Film Festivali'nde kırmızı halıda göz kamaştırdı Hadise, Venedik Film Festivali'nde kırmızı halıda göz kamaştırdı

"BENDEN ÇOK ÜŞÜYORLAR"

Gülse Birsel, sözlerine şöyle devam etti: "Kurumuş boğazım, bacaklarım ağrıyor, başımda bir sızı, ayaklarım tutmuyor...' Çok üşüyorlar. Ben çok üşürüm, benden daha çok üşüyorlar. İstanbul çok soğuk diye şikâyet ediyorlar, soğuk değil. Burası Oslo değil, sıcak memleket. Gidin bir doktora, ne vitamin eksikse baktırın. Sürekli şehirlerden soğuk diye şikâyet var, e taşın aşkım. Birçok şikâyet var. Sağlık sorunları çok var."

GAZAPİZM'DEN SERT YANIT

Gazapizm adıyla tanınan rapçi Anıl Acar, Gülse Birsel'in bu açıklamasına sert yanıt verdi.

Ünlü rapçi; "Kalır burjuva, düşlerin yalanlardan arda. Bu arada Gülse hanımefendinin beni şaşırtan hiçbir söylemi yok. Tüm bunlara bu sığlıkta baktığına emindik zaten. Yeni kitabı hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Gülse Birsel, Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum'a konuk oldu Gülse Birsel, Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum'a konuk oldu

Editör: Kemal Ilıkkan