11 Mart 1971, İstanbul doğumlu olan Türk gazeteci, yazar, oyuncu, sunucu, senarist ve yapımcı olan Gülse Birsel Candaş Tolga Işık'ın programına konuk oldu. Kitabı ve dizilerinden bahseden ünlü komedyen merak edilenleri yanıtladı.

Gülse Birsel Candaş Tolga

Candaş Tolga Gülse Birsel'in yeni çıkan Beni Gözünüzde Büyütmeyin kitabı hakkında seni neden gözümüzde büyütmüyoruz sorusuna Gülse Birsel şöyle yanıt verdi,

"Ben iyiyim iyi de yazıyorum ayıptır söylemesi o konularda becerikliyim ama her konuda da  aynı şekilde becerikli olduğum zannediliyor.  İki hafta oldu kitap çıkalı bir siyasete girmem beklentisi var ve  bu burunla Barbie bebeğim yapılıyor Hiç sesim yok ama Sezen Aksu şarkılarının olduğu bir albümde şarkı söylüyorum sporcu değilim ama olimpiyat meşalesi taşıyorum. Yani seyirci ve okuyucu benden hiç durmadan üretmemi bekliyor. Bir hafta oldu film çıkalı Eee ne bileyim işte dizi bitiyor Ondan bir ay sonra bir kitap çıkıyor Gülse Birsel sessizliğini bozdu falan diye haber yapılıyor. Sürekli benden bir beklenti var.

'Yusuf Dikeç' sınav sorusu oldu! 'Yusuf Dikeç' sınav sorusu oldu!

Avrupa Yakası partileri yapılıyor


Sunucu Candaş Tolga Işık neden Gülse Birsel Mizahı neden eskimiyor sorusu üzerine Gülse Birsel,


"Mizahı ve hikayeciliği devam ettirmek bence hayatı  hiç kaçırmamaya çalışmamdan kaynaklanıyor. Çok şaşırıyorum aslında mesela en son kiatp imza fuarında okurun yaş ortalaması herhalde 23 24 falandı. Ben o kadar fanatik bir kitleye hayatımda hiç sahip olmadım Avrupa Yakası partileri yapılıyor en son çok büyük bir parti yapıldı. Bu partilerde karakterlerin isimleriyle kokteyller ikram ediliyor, dizide çalan şarkılar çalıyor, bazıları quizler yapılıyor. Bana sorsanız ben hatırlamam ama onlar hatırlıyor ve anında cevap veriyorlar."

Gülse Birsel Ve Candaş Tolga


Kişisel gelişim kitapları çok satılıyor

"Bu kitaplarda konu hep amacınıza hedefinize nasıl ulaşabilirsiniz oluyor. Değişik değişik insanlar çıkıyor. Kimisi diyor ki kahveye karıştır onu bahçeye dök, kağıda bir dilek yaz sonra onu yut, saçma sapan ritüeller 777 mesela çok popüler. Ne gerek var mesela  buzlu sulara atlanıyor, buzlu sulardan kızgın kumlara gidiliyor, odalarda yalnız bırakılıyor ama bence insan çalışarak da bir yerlere gelebilir ve kendini iyi hissedebilir. "


 Herkes alkışlanmak ve onaylanmak istiyor

"Sosyal medya yüzünden herkesin hedefi artık çok yüksekte. Çünkü hayatımızın en parlak anlarını ve en parlak resimlerini paylaşıyoruz. Herkes diyor ki ne güzel hayatları var benim de olmalı. Çünkü öyle gösteriliyor. Dünyanın en başarılı insanlarının bile anksiyetesi var, bir fobisi var, kendimi gerçekleştiremedim endişesi var, yeterince iyi miyim yeterince kıymetli miyim yeterince alkışlanıyor muyum durumu var. İnstagram yüzünden, sosyal medya yüzünden biraz dopamin bağımlılığı oldu. Herkes sürekli alkışlanmak onaylanmak istiyor "
 

Editör: Haber Merkezi