Turkcell Süper Kupa'da Beşiktaş'a 5-0'lık ağır bir mağlubiyet yaşayan Galatasaray'da, takım kaptanlarından Kerem Aktürkoğlu hakkında bazı olay yaratan iddialar ortaya atıldı. İddialara göre, Aktürkoğlu devre arasında oyundan çıkacağı bilgisiyle büyük bir tepki göstermiş, yardımcı antrenör İrfan Saraloğlu ile tartışarak küfürler etmiş ve şişe tekmelemişti.

Bu iddialara yanıt olarak Kerem Aktürkoğlu, sosyal medya hesabında sabaha karşı bir açıklama yaptı. Aktürkoğlu, Süper Kupa maçının devre arasında yaşanan olayların gerçek dışı bir şekilde yansıtıldığını belirtti. Açıklamasında, yaşananların dedikodu temeline dayanan haberlerle çarpıtıldığını ifade etti.

Aktürkoğlu, soyunma odasında takım arkadaşlarına moral vermeye çalıştığını ve devre arasında, takım kaptanı olarak, maçın ikinci yarısında geri dönebilmek için moralimizi yüksek tutmamız gerektiğini anlattığını söyledi. Ancak, ikinci yarıda görev almayacağını öğrendiğinde yaşadığı üzüntünün, büyük bir final maçında takımına ve kulübüne yardımcı olamayacak olmanın verdiği hayal kırıklığıyla sınırlı olduğunu vurguladı.

Açıklamasında, Galatasaray’a uzun yıllar hizmet etmiş ve kulüp için büyük anlam taşıyan bir sporcu olarak, kulübün ve temsil ettiği değerlerin her zaman ön planda olduğunu belirtti. Hiçbir zaman saygısızlık yapmayacağını ve Galatasaray’a olan bağlılığını her zaman koruyacağını ifade etti.

İtalyan efsanevi futbolcu 59 yaşında yaşamını yitirdi... Salvatore Schillaci kimdir, neden öldü? İtalyan efsanevi futbolcu 59 yaşında yaşamını yitirdi... Salvatore Schillaci kimdir, neden öldü?

Aktürkoğlu ayrıca, Galatasaray’ın soyunma odasında geçen konuşmaların anlamından saptırılarak yanlış bir şekilde haberleştirilmesinin üzücü olduğunu ve bu tür haberlerin kulübe zarar verdiğini belirtti. Böyle bir gündemin oluşturulmasının üzücü olduğunu, bu süreçte Galatasaray camiasının emeğine saygı gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Son olarak, Galatasaray’ın menfaatlerini her zaman ön planda tutacağını ve kendisine verilen görevler doğrultusunda mücadele etmeye devam edeceğini ifade etti.