Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Galatasaray, kadrosunu güçlendirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sağ bek pozisyonu için arayışlarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, FC Kopenhag’ın 21 yaşındaki sağ beki Elias Jelert’e teklif yaptı. Kopenhag, sosyal medya hesabı üzerinden Galatasaray’ın Jelert için teklifte bulunduğunu doğruladı ve "Taraflar arasında müzakereler sürüyor, ancak anlaşmaya varılacağına dair bir kesinlik yok. Nihai bir anlaşma yapılması durumunda bir şirket duyurusu yayınlanacaktır" şeklinde bir açıklama yaptı.

Paralimpik oyunlarında Türkiye'den altın rekoru! Paralimpik oyunlarında Türkiye'den altın rekoru!

Danimarka’nın Tipsbladet gazetesinin haberine göre, Galatasaray Jelert için Kopenhag’a bonuslar dahil 10 milyon Euro’luk bir teklif sundu. Haberde, FC Kopenhag’ın bu teklifin büyük kısmını peşin olarak talep ettiği belirtildi.

Kopenhag, bu teklifi ciddiye aldığını ancak kabul edip etmeme konusunda aceleci davranmayacağını ifade etti. Transfer görüşmeleri devam eden Elias Jelert, Sonderjyske ile oynanan hazırlık maçının kadrosuna alınmadı. Genç oyuncu, FC Kopenhag’da 100’den fazla maça çıktı ve iki şampiyonluk yaşadı. Hem sağ bek hem de sol bek olarak görev yapabiliyor.