Spor

Galatasaray'dan Şampiyonluk sonrası olay göndermeler

Trendyol Süper Lig'in 38. haftasında Galatasaray, deplasmanda Konyaspor'u 3-1 mağlup ederek 24. şampiyonluğunu ilan etti. Maçın ardından Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'ye art arda göndermelerde bulundu.

Abone Ol

Süper Lig'in 38. haftasında Galatasaray, deplasmanda Konyaspor'u 3-1 yenerek 24. şampiyonluğunu kazandı.

Galatasaraylı futbolcular, maç sonunda giydikleri tişörtlerle ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye gönderme yaptı. Sarı-kırmızılıların üzerinde "İyiler sonunda mutlaka ka24nır!" yazılı tişörtler dikkat çekti.

Sosyal medya hesabından bir animasyon paylaşan Galatasaray, Fenerbahçeli futbolcuların kupasız kutlama yaptığı bir videoya yer verdi.

Başka bir paylaşımda ise Galatasaray, Fenerbahçe'nin derbi galibiyeti sonrası attığı tweeti alıntılayarak, "Ligde bilmem kaç yıldır şampiyon olamıyskdokadoskodkaosdkaofjgdjıasjıKasdkjsadOasdkjsadÇ aksdjkaskdjsakdjasdkadMasdHadgsfYaksdjsakdjsad" sözleriyle Ali Koç ve Mert Hakan Yandaş'a gönderme yaptı.

Son olarak, Fenerbahçe'nin "Sizinle gurur duyuyoruz" paylaşımına şampiyonluk göndermesi yapan Galatasaray, ardından Hababam Sınıfı temalı bir paylaşım yaparak şampiyonluk sayılarının altını çizdi.