Süper Lig'de 2. hafta heyecanı Konyaspor - Galatasaray maçıyla başlıyor. Yeni sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Galatasaray, ilk hafta Hatayspor karşısında son dakikalarda kazandı. Galatasaray’ın golcülerinden İcardi ve Batshuayi, sezona gollerle başlarken, Konyaspor karşısında da bu performansı sürdürmeyi amaçlıyorlar. Ali Çamdalı yönetimindeki Konyaspor ise Kasımpaşa karşısında Umut Nayir, Aleksic ve Pedrinho’nun golleriyle galip geldi. Galatasaray'da sakatlığı bulunan Davinson Sanchez'in tedavisi devam ederken, yeni transfer Elias Jelert maç kadrosunda yer aldı. Peki, Konyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte karşılaşma ile ilgili detaylar…

Nuri Şahin ilk Şampiyonlar Ligi maçını farkla aldı! Nuri Şahin ilk Şampiyonlar Ligi maçını farkla aldı!

Konyaspor - Galatasaray maçı ne zaman

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Konyaspor, sahasında Galatasaray’ı ağırlayacak. Konyaspor - Galatasaray maçını Direnç Tonusluoğlu yönetecek; yardımcılıklarını Deniz Caner Özaral ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Konyaspor - Galatasaray karşılaşması bugün saat 21.00’de başlayacak ve beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.

Galatasaray'ın muhtemel 11'i

Okan Buruk'un takımını; Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Sara, Ziyech, Mertens, Barış Alper ve Icardi ilk 11'iyle sahaya sürmesi bekleniyor.

Galatasaray ile TÜMOSAN Konyaspor, Süper Lig'de 47. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında oynanan 46 maçta Galatasaray 33 kez galip gelirken, Konyaspor 5 galibiyet aldı; 8 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Galatasaray 89 gol atarken, Konyaspor 31 golle karşılık verdi.

Konyaspor evinde kaybetmiyor

Galatasaray, Konyaspor ile deplasmanda oynadığı 23 maçta 14 galibiyet alırken, Konyaspor 5 kez galip geldi. İki takım Konya'daki 4 karşılaşmada berabere kaldı. Son 4 deplasman maçının 3'ünü kaybeden Galatasaray, geçtiğimiz sezonun son haftasında Konyaspor’u 3-1 yenerek hem bu seriyi bozdu hem de şampiyonluk ipini göğüsledi. Deplasmanda 35 gol atan Galatasaray’a karşı Konyaspor sahasında 15 gol buldu.