Ali Koç: “FETÖ unsuru hala Türk futbolunun içindedir” Ali Koç: “FETÖ unsuru hala Türk futbolunun içindedir”

23 Kasım'da Kocaelispor Başkanı Engin Koyun ile birlikte Nijerya'ya giden Ekrem Can, genç yetenekleri keşfetmek ve turnuvayı takip etmek üzere Afrika ülkesine seyahat etmişti.

Ancak Nijerya'da sıtma hastalığına yakalanan Can, kaldığı otelde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Kocaelispor camiası, Ekrem Can'ın ani vefatıyla büyük bir üzüntü yaşarken, sporcu keşfetme ve futbolu geliştirme konusundaki çalışmalarıyla tanınan Can'ın kaybı futbol dünyasında derin bir boşluk yarattı.

MAÇ ÖNCESİ HASTANEYE KALDIRILDI

Türkiye'ye döndükten sonra 9 Aralık'ta Bandırmaspor-Kocaelispor maçını izlemek üzere Balıkesir'in Bandırma ilçesine giden Ekrem Can, maçın olduğu akşam rahatsızlanarak Kocaeli'ye döndü. Can, Kocaeli'ye döndüğünde özel bir hastanede tedavi altına alındı.

SITMA TEŞHİSİ KONDU

Sıtma teşhisi konulan Ekrem Can, Gebze'deki özel bir hastaneden sonra durumunun kötüleşmesi üzerine Gebze'de bulunan bir başka özel hastaneye sevk edildi. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Can, yaşamını yitirdi. Evli ve 2 çocuk babası olan Can'ın cenazesinin, Karamürsel ilçesinde ikindi namazını müteakip defnedileceği belirtildi. Can'ın hastalığını Nijerya'da kaptığı öğrenildi.