Sırada cep telefonları ve bilgisayarlar mı var?  Siber güvenlik uzmanı Adem Taşkaya Samimi Haber’e değerlendirdi Sırada cep telefonları ve bilgisayarlar mı var? Siber güvenlik uzmanı Adem Taşkaya Samimi Haber’e değerlendirdi

Demokrat Parti Ulusal Kongresi Filistin destekçisi gruplar tarafından protesto edildi. United Center yakınlarında pazartesi gününün ardından ikinci kez Filistin’e destek gösterisi yapıldı.

Demokrat Parti Ulusal Kongresi Filistin destekçisi gruplar tarafından protesto edildi. Pazartesi gününden sonraki ikinci protestoda Biden ve Harris hedef alındı. Gruplar Filistin’e destek için Chicago'da devam eden kurultayın yapıldığı yere doğru yaklaşık 3 saat yürüdüler. Yürüyüş sırasında Başkan Joe Biden ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris'e karşı sloganlar atıldı. Yürüyüş esnasında metro istasyonunun olduğu bir üst geçide Filistin bayrağı da asılmak istendi ancak polis izin vermedi. Filistin bayrağı asmaya çalışanlar gözaltına alındı. Geri kalan grubun ısrarlı hareketleri sonucu polis gözaltındaki kişileri serbest bıraktı.

Editör: Uğur Kaçar