Hacda hizmet verecek sağlık personelinin görevlendirme durumu  nettleşti Hacda hizmet verecek sağlık personelinin görevlendirme durumu nettleşti

Avukat Feyza Altun, gazeteci Erk Acarer'in yayınına katılarak haklarında kara para aklama iddialarının ardından MASAK'ın şirketlerini incelemeye başladığı Polat ailesi tarafından tehdit edildiğini iddia etti. Altun, sosyal medya hesabından aldığı tehdit mesajlarını da paylaşarak, “Hesabı 'aileden birinin' kullandığını biliyorum” dedi.

Feyza Altun "Bana 'Yakından izliyoruz seni, ne yaptığını biliyoruz. 10 kişilik listenin başındasın' dediler. Ben de 'Gelin vurun, en fazla onu yapabilirsiniz' dedim" şeklinde konuştu.

MESAJLARI ATAN AİLEDEN BİRİ 

T24'ün aktardığına göre, “Bu mesajları atan kişi, adım kadar eminim aileden biri. Mesajlaşmada sansürlediğim yeri görüyorsun. Orayı asla söylemeyeceğim. Kimsenin özel hayatı beni asla ilgilendirmez ama burada benim çoğuma laf ettiği için ben de özel bir şey yazdım. Delirdi onu yazınca. Orada emin oldum, aileden biri" diyen Altun, "Sosyal medyacım araştırdı, bu hesap 2021 yılında açılmış. 2 kere isim değiştirmiş. Hesabın ilk ismi; 'siladogufan'. E-mailini de buldum. Avukatım suç duyurusunda bulundu. Ben bunu bulacağım" dedi.

Altun "Bu arada, VPN kullanıyor. VPN de Gürcistan gösteriyor. Gürcistan olması da çok manidar" diyerek Polat ailesinin yurt dışı bağlantısına da dikkat çekti.

"AYAĞIM TAKILSA SORUMLUSU POLATGİLLERDİR"  

Feyza Altun, sosyal medyadan paylaştığı tehdit mesajlarına ait ekran görüntülerine ise şu notu düştü: "@wone_siberbacsks isimli hesaptan Polatgiller adına tarafıma savrulan tehditler… İzleniyormuşum, sesimi kesmessem sesim kesilecekmiş, ne yaptığımı biliyorlarmış shss evde oturuyorum bunu öğrenmekte zorlanmamışlardır adliyeye falan gidiyorum. Büyün kamuoyuna duyuruyorum ayağım takılsa sorumlusu Polatgillerdir. Gelin kesin bakalım sesimi nasıl keseceksiniz."