Haklarındaki kara para aklama iddiları gözaltına alından Dilan Polat ve Engin Polat çifti gündemdeki yerini korurken yeni bir iddia ortaya atıldı.

Polat çifti gözaltına alınmış ve mallarına birer birer el konulmuştu. Son olarak bugün lüks arabalarının çekilmesi ülke gündemine oturmuştu.

Herkes Polat çiftini konuşurken avukat Feyza Altun, iki ismi işaret ederek "Bu ikisine de bakmamız lazım arkadaşlar" diyerek sosyal Medya fenomeni Özlem Lina Öz ve eşiyle ilgili dikkat çeken paylaşımlarda bulundu.

Altun yaptığı paylaşımda ikilinin lüks yaşantısına dikkat çekerek şu şunları yazdı:

ÜÜ

"Tayyargiller kozmetik sattıkları firmayı 2021’de kurmuş. 2022 de 245 bin TL vergi ödemiş. Güzel. Ama 2022 model bir Range Rover 13/14 milyon. Bir milyon kar edip 13 milyonluk arabaya binmek neredeyse imkansız gibi.

"YA BÜYÜK TESADÜF YA DA BİRİLERİ SOYADINI DEĞİŞTİRMİŞ"

"İlginç. Dr. Tayyar Öz Maraşlı ve mecburi görevini Urfa Siverek’te yapmış. Buralara baktığımda ise “Tayyar Özsefil” isimli bir ortopedi uzmanı görüyorum. Maraşder’in de bir üyesi Tayyar Özsefil isminde. Ya büyük tesadüf ya da birileri soyadını değiştirmiş."

HACAMAT VE SÜLÜK TEDAVİSİ

Altun şöyle devam etti: "Dr. Tayyar Öz’ün bir kliniği var. Ve storylerden de anladığım üzere daha muhafazakar kitleye hitap ediyor ve bütünleyici tıp uyguluyorlar (hacamat sülük). Ama doktorlara girdiğimde doktorlar hep yabancı coni moni çıkıyor. Sülükler acaba turist mi?"

ÖZLEM LİNE ÖZ KİMDİR?

Feyza Altun ardından Özlem Lina Öz ile ilgili yazdı: "Karabük Safranbolulu ve 1989 doğumlu. Aslen Karabüklü olan fenomen, aynı zamanda hemşirelik mezunu olarak biliniyor. Eğitim hayatını tamamladıktan sonra Op. Dr. Tayyar T. Öz ile evlenen Özlem Lina Öz, ailesiyle olan paylaşımları ile takipçilerinin dikkatini çekiyor.

Sosyal medyada doktor eşi ve çocuklarıyla yaptığı paylaşımlarla tanınan Özlem Lina Öz, haziran ayında açtığı güzellik salonunda kendi için şunları söylüyor:

İstanbul hava limanındaki kapalı olan pist uçuşlara tekrar açıldı İstanbul hava limanındaki kapalı olan pist uçuşlara tekrar açıldı

'Ben aslında halen kliniğimizde eşimin yardımına giden bir hemşireyim, ev hanımıyım, üç çocuk annesi bir kadınım. Aynı zamanda sosyal medya içerik üreticisiyim. Geçen yılın sonunda esimin yakın arkadaş, aile dostumuz ve iş insani İbrahim Karaorhanlı ile ortak olduk. Girişimlerimize hiç süphe etmeden inanılmaz bir yatırım yaptı. Bu yatırımla birlikte işlerimizde yüzde 15.000’lik bir büyüme ivmesi yakaladık. Yatırım hemen meyvelerini verdi biz de girişimlerimize yeni girişimler dahil ettik. Mevcut işlerimizi geliştirmeye, gece gündüz durmadan özveriyle çalışmaya devam ediyoruz."